ShiBumi_GirL, в 16 February 2013 - 01:26 AM, написа:
http://forum.zoomani...p?f=128&t=10758
Кастрирай го когато е възможно и изобщо забрави за поколения и такива неща.Всички кученц в кучилото ще го имат.И така и техните кученца,който някой стопанин ще иска поколение и така ще се въдят болни кученца.
Виж колко хъскита си търсят дом,не създавай нови.Развъждането остави на развъдниците,които с това се занимават и най-важното знаят какво правят,а не заплождат на око ,защото им харесва окраската или защото нашето си куче си е най-хубаво.
Какво ще ги правиш тези малки?Ще им намериш стопани,а после?Виж къде свършват хъскитата вече по приюти и по улици.Хъски стана ''модерна'' порода и това е в неин ущърб.
Най-вероятно ще послушам съвета ти,но кога да направя операцията.Знам,че докато е малък ще се възстанови доста по бързо,а за поколението си права,защото и на мен не ми беше приятно когато разбрах за проблема му.Никога не съм си помислял да дам кученце на някого без да му кажа за проблема,но не се бях замислял за поколенията напред и кой как би постъпил.Колкото и да не ми се иска май ще трябва да го клъцнат,но тои пак ще си е моето МОМЧЕ