Но пък е грехота съвсем да не ги показвам,особено по-социалните,все пак не се знае дали някоя няма да извади късмет,всяка публикация си е шанс и е грехота да ги лиша от този шанс,колкото и да е минимален...
Започвам темата с Очка.

Очка е едноока трицветка. Не особено красива,но пък е млада и социална.Не е просто поредната новопоявила се маца в квартала- доста дълго се задържа в района.Когато е гладна( а това е почти винаги),Очка чака пред входа на кварталния супермаркет.Чака търпеливо,свита на кълбенце дано някой я забележи.
Да си призная,редовно минавам (уж случайно )оттам с единствената цел да я нахраня.

За храната аз и бездомните писани сърдечно благодарим на Бутси

Вчера използвах празничния почивен ден да занеса Очка за кастрация(благодарение на финансовата помощ от Streunerhilfe Bulgarien e.V

Всичко мина като по учебник,а Очка остана малко на стационар,тъй като няма къде да я прибера, а ми се ще да я върна напълно възстановена и адекватна на улицата.

После Очка ще продължи да живее около супермаркета,аз ще продължа да минавам всеки ден да я храня,а ако успее да измоли нещо и от някой друг ще и е бонус.
Докато е жива и е там ще актуализирам информацията за нея ,дано съдбата и да е хубава.