Коя е най-добрата кучешка храна?
Публикувано: 14 February 2012 - 07:27 AM
desi79, в 13 February 2012 - 10:37 PM, написа:
тук има снимка на Taste of the wild
храня Кане Корсо с нея голямо е и не се дави пт дребните гранули
Еее супер,благодаря за снимката

Публикувано: 15 February 2012 - 07:57 AM
Vesela_5, в 12 February 2012 - 12:41 AM, написа:
Hera_mp, в 11 February 2012 - 06:34 PM, написа:
tihomir.s.t, в 11 February 2012 - 04:59 PM, написа:
Някой хранил ли е с тази храна ? http://www.zoosviat....products_id=880
Мерси предварително !

Аз ти препоръчам тази за малкия палавник.
http://www.shop.zoom...va-formula.html
Храната, която препоръчваш изобщо не е подходяща за неговото куче, нито за породата, нито за възрастта му. По-удачен е ларж брийд пъпи варианта, но и той е с прекалено много протеин, който при стафовете води до акселерация, т.е. кучето израства рязко и бързо и излиза извън стандарта. За подрастващия амстаф са подходящи храни с не повече от 28% протеин, за да може растежа да е бавен и равномерен. Това спомага и за правилно развитие на ставите и костите. Ориджин е много добра храна, да, но вида който препоръчваш е подходящ за кученца от дребните и средни породи. И като цяло марката е подходяща само за напълно израстнали кучета от породата АСТ, като най-добре се отразява формулата с 6те вида риби (от проведен тест с няколко куче в различни градове в страната.)
Освен това не е и изобщо евтина храната. Питах за Equilibrio-то, защото ми се стори добра и е на сравнително по - ниска цена.
Публикувано: 15 February 2012 - 02:04 PM
Но тук са класирани според качеството.
http://www.dogfoodan...index.php/cat/1
Публикувано: 15 February 2012 - 02:05 PM
Публикувано: 04 March 2012 - 12:06 AM
tihomir.s.t, в 15 February 2012 - 07:57 AM, написа:
Vesela_5, в 12 February 2012 - 12:41 AM, написа:
Hera_mp, в 11 February 2012 - 06:34 PM, написа:
tihomir.s.t, в 11 February 2012 - 04:59 PM, написа:
Някой хранил ли е с тази храна ? http://www.zoosviat....products_id=880
Мерси предварително !

Аз ти препоръчам тази за малкия палавник.
http://www.shop.zoom...va-formula.html
Храната, която препоръчваш изобщо не е подходяща за неговото куче, нито за породата, нито за възрастта му. По-удачен е ларж брийд пъпи варианта, но и той е с прекалено много протеин, който при стафовете води до акселерация, т.е. кучето израства рязко и бързо и излиза извън стандарта. За подрастващия амстаф са подходящи храни с не повече от 28% протеин, за да може растежа да е бавен и равномерен. Това спомага и за правилно развитие на ставите и костите. Ориджин е много добра храна, да, но вида който препоръчваш е подходящ за кученца от дребните и средни породи. И като цяло марката е подходяща само за напълно израстнали кучета от породата АСТ, като най-добре се отразява формулата с 6те вида риби (от проведен тест с няколко куче в различни градове в страната.)
Освен това не е и изобщо евтина храната. Питах за Equilibrio-то, защото ми се стори добра и е на сравнително по - ниска цена.
за суперпремиум клас Equilibrio е с добра цена
Публикувано: 04 March 2012 - 12:16 AM
ivanov_km, в 09 February 2012 - 02:10 PM, написа:
все по често се среща различни като цена храни да са на почти едно ниво като качество ,но различни вносители и различни цени
зависи кой колко иска да спечели ,има вносители които имат работат през нисък процент и там храната се продава бързо и се внася почти всеки месец
при други се продава до изтичане на срока поради нереално високи цени за класа,след това минава на сапун или тоалетна хартия там поне всички домакинства са заинтересовани

Публикувано: 22 March 2012 - 01:56 PM
Публикувано: 22 March 2012 - 07:42 PM
Публикувано: 29 March 2012 - 07:10 PM
имам малко лабрадорче на 4 месеца и половина в момента го храня с Pro Plan, храни се добре, няма претенции към храна в момента, искам да попитам дали е добър клас и да изкажете някакво мнение за Nutram, K9, Happy dog..
Благодаря предварително
Публикувано: 29 March 2012 - 07:47 PM
lilitto_87, в 29 March 2012 - 07:10 PM, написа:
имам малко лабрадорче на 4 месеца и половина в момента го храня с Pro Plan, храни се добре, няма претенции към храна в момента, искам да попитам дали е добър клас и да изкажете някакво мнение за Nutram, K9, Happy dog..
Благодаря предварително
Здравей :) Докато моето куче израстваше го храних с Пурина. След това минахме през Роял Канин и Хепи дог. Нутрам обаче й се отразява най-добре. Много хубава храна е. Пурина също е висок клас, но ако сега можех отново да избирам, не бих се спряла на нея и то в най-важния период на кученцето- израстването. Нутрам съдържа глюкозамин, който е много важен за ставите, особено по време на растежа. Моят съвет е да се спрете на нея, въпреки че всяко кученце е строго индивидуално и това, че една храна влияе добре на едно, не означава, че ще се отразява добре на друго.
Публикувано: 29 March 2012 - 09:29 PM
marin4eto, в 29 March 2012 - 07:47 PM, написа:
lilitto_87, в 29 March 2012 - 07:10 PM, написа:
Благодаря предварително
Здравей :) Докато моето куче израстваше го храних с Пурина. След това минахме през Роял Канин и Хепи дог. Нутрам обаче й се отразява най-добре. Много хубава храна е. Пурина също е висок клас, но ако сега можех отново да избирам, не бих се спряла на нея и то в най-важния период на кученцето- израстването. Нутрам съдържа глюкозамин, който е много важен за ставите, особено по време на растежа. Моят съвет е да се спрете на нея, въпреки че всяко кученце е строго индивидуално и това, че една храна влияе добре на едно, не означава, че ще се отразява добре на друго.
Благодаря за бързия отговор! Ами значи ще опитаме и ние Nutram пък ще видим дали ще му хареса :)
Публикувано: 29 March 2012 - 09:40 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 March 2012 - 09:47 PM
samotnata, в 29 March 2012 - 09:40 PM, написа:
Момичето пита за Про План, мисля че е ясно, че и аз говоря за нея въпреки че използвах думата "Пурина"... А хора с доста голям опит в отглеждане, развъждане, че и във ветеринарната медицина хранят кучетата си с Нутрам. Споделям личните си впечатления и това, което съм научила от хора с опит, нямам за цел да обърквам никого.
А това какво "би трябвало" да бъде не определя със сигурност какво е всъщност :)
Публикувано: 29 March 2012 - 09:55 PM
marin4eto, в 29 March 2012 - 09:47 PM, написа:
samotnata, в 29 March 2012 - 09:40 PM, написа:
Момичето пита за Про План, мисля че е ясно, че и аз говоря за нея въпреки че използвах думата "Пурина"... А хора с доста голям опит в отглеждане, развъждане, че и във ветеринарната медицина хранят кучетата си с Нутрам. Споделям личните си впечатления и това, което съм научила от хора с опит, нямам за цел да обърквам никого.
А това какво "би трябвало" да бъде не определя със сигурност какво е всъщност :)
Спокойно, нищо не е станало, за Пурина се сетих че става дума за Про План. Относно храните всеки има мнение и може да го изкаже, затова и писах, защото кучето което отглеждам е първо за мен, и искам най-доброто