koniarska, в 11 July 2012 - 08:36 AM, написа:
koniarska, в 11 July 2012 - 08:36 AM, написа:
П.П. Това е на бърз преглед...
Да.. в dogfoodanalysis си казват, че би било добре да се добавя допълнително месо към тази храна.
На Orijen сме вече два месеца, отне ни около месец и отгоре да свикнем с формулата (Orijen puppy) и в момента фекалите са супер, но козината му не изглежда "страхотна", но знам ли, той моя 4 месеца няма още и си е с бебешката козина може би за това не виждам голяма разлика.. днес ще се стрижем, че сме в големи жеги.. може би ще видя разлика след това

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Самата слава на Проктър и Гембъл ме насочва към тази мисъл. Това не е безмислен спор, напротив, дори не бих го нарекла спор.
 Самата слава на Проктър и Гембъл ме насочва към тази мисъл. Това не е безмислен спор, напротив, дори не бих го нарекла спор.  Всеки иска да знае какво има в храната на любимото му куче и всеки, който обича животните не би искал да ползва продукти тествани върху животни, нали така? Следователно в случая откриването на истината е много важно.
 Всеки иска да знае какво има в храната на любимото му куче и всеки, който обича животните не би искал да ползва продукти тествани върху животни, нали така? Следователно в случая откриването на истината е много важно.  Не може да се нарече
 Не може да се нарече 

Бих искала да го тествам, може да се разберем нещо.
 Бих искала да го тествам, може да се разберем нещо. Най-добре ще е да спрете да храните бебето си НОК с тези пумии.
 Най-добре ще е да спрете да храните бебето си НОК с тези пумии.