Коя е най-добрата кучешка храна?
Публикувано: 24 August 2008 - 01:39 PM
Аз меко казано не смятам Роял Канин за хубова храна. Чети съставки!!!!! :Бляк!:
...Царевица, царевичен глютен, химически консервант...
Преди время и аз харесвах Роял, докато не пробвах друга храна. Роял по добре от Фрискас, но е чак толкова.
Преди время и аз харесвах Роял, докато не пробвах друга храна. Роял по добре от Фрискас, но е чак толкова.

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 24 August 2008 - 03:56 PM
Уф, да се разпиша и аз в темата!
Все още търся най-добрата храна за моето куче.
Смених доста марки - и така и все още нямам отговор на въпроса.
Моята глезла от всички кучешки храни най-много предпочита ... кебапчето! ;D
Естествено, нямам намерение да я храня с това - пробвам различни марки гранули.
"Натюр" не яде нищо - явно не си пада по сухоежбината! :blink:
Овкусени - яде, макар и не с възторг. Но и подбира - веднъж и сервирах омешани гранули от две марки, подходящо овкусени - ами глезлата ровеше като кокошка в паничката, накрая се оказа, че е изяла само Про-плана, другите ги е разпиляла около паницата!
А бяха също някакъв премиум, с три вида месо, бях взела за мостра половин килограм...
Та ние си продължаваме търсенето... Тоя Хил'с го отсвирихме решително, Нутра не щем, Про план хапваме, ама ако е със сьомга, Роял канин дъвчем презрително - е, като няма друго...
Не съм опитвала Еукануба, но вече загубих надежда, че тая лигла ще яде нещо с удоволствие, без да гледам кисели муцуни на разглезено псе! B)
Иначе не забелязвам съществени разлики в нея - козина, кондиция, ония там кафявите работи, дето ги изхвърля...
:(
Общо взето, добре се чувства според мен.
Та и аз не знам - коя е най-добрата храна?
Все още търся най-добрата храна за моето куче.
Смених доста марки - и така и все още нямам отговор на въпроса.
Моята глезла от всички кучешки храни най-много предпочита ... кебапчето! ;D
Естествено, нямам намерение да я храня с това - пробвам различни марки гранули.
"Натюр" не яде нищо - явно не си пада по сухоежбината! :blink:
Овкусени - яде, макар и не с възторг. Но и подбира - веднъж и сервирах омешани гранули от две марки, подходящо овкусени - ами глезлата ровеше като кокошка в паничката, накрая се оказа, че е изяла само Про-плана, другите ги е разпиляла около паницата!
А бяха също някакъв премиум, с три вида месо, бях взела за мостра половин килограм...
Та ние си продължаваме търсенето... Тоя Хил'с го отсвирихме решително, Нутра не щем, Про план хапваме, ама ако е със сьомга, Роял канин дъвчем презрително - е, като няма друго...
Не съм опитвала Еукануба, но вече загубих надежда, че тая лигла ще яде нещо с удоволствие, без да гледам кисели муцуни на разглезено псе! B)
Иначе не забелязвам съществени разлики в нея - козина, кондиция, ония там кафявите работи, дето ги изхвърля...
Общо взето, добре се чувства според мен.
Та и аз не знам - коя е най-добрата храна?
Публикувано: 24 August 2008 - 04:21 PM
Никак не е странна. Евтините храни на това залагат. Бутат вътре тонове химия - овкусители и после казват - ето, кучето коя храна предпочита? Нашатаааа. А понеже премиум класовете са без химии вътре, съответно те не дразнят така обонянието и вкусовите рецептори.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 24 August 2008 - 09:03 PM
Цитат
Не ме карай да коментирам подобни храни. Икономичен клас е. Предполагам правена на ишлеме в Испания българска марка.
Благодаря ти, и това ми стига, май на лични трябваше, ама вече написах...........Просто ми потвърждаваш опасенията, а не ми хареса начина по който ми я препоръча ветдоктор, който я продава в неговия магазин. Имах усещането, че и той не си вярва на приказките. Купих само килограм, защото беше късно в петък. А кучето ми не ще и да я опита, :( дори смесена с разни вкусни добавки. И тая вечер май гладен ще спи. Иначе го храня с Даймънд най-често, утре отиваме да си я търсим по други складове и магазини.

прочети правилата за подписите
Публикувано: 24 August 2008 - 09:34 PM
Ами да се окашлям и аз да попитам за PROFILUM - що за цвете е?
Не ми звучи добре, че е на "световно известната фирма WALTHAM,производител на популярните и вече наложени марки храни PEDIGREE,CHAPPI,WHISKAS,KITEKAT".
Води се премиум, на опаковката пише, че е произведена в Полша.
Моята си я хапваше, ама това не е показателно май... ;)
Иначе като цена е добра, ама знам ли какви сушени л...на има вътре? :(
Честно - предпочитам да дам някой лев отгоре, отколкото да бия глава в тия протеини и омеги! Химията и биологията винаги са ми били "тъмна Индия", не съм и мислила, че като си вземам куче ще ми се наложи да затъвам в това блато... :'(
Та моля за мнение, благодаря предварително!
Лично мнение, разбира се - нищо повече, всеки сам си решава. Няма най-добра храна...
Не ми звучи добре, че е на "световно известната фирма WALTHAM,производител на популярните и вече наложени марки храни PEDIGREE,CHAPPI,WHISKAS,KITEKAT".
Води се премиум, на опаковката пише, че е произведена в Полша.
Моята си я хапваше, ама това не е показателно май... ;)
Иначе като цена е добра, ама знам ли какви сушени л...на има вътре? :(
Честно - предпочитам да дам някой лев отгоре, отколкото да бия глава в тия протеини и омеги! Химията и биологията винаги са ми били "тъмна Индия", не съм и мислила, че като си вземам куче ще ми се наложи да затъвам в това блато... :'(
Та моля за мнение, благодаря предварително!
Лично мнение, разбира се - нищо повече, всеки сам си решава. Няма най-добра храна...
Публикувано: 25 August 2008 - 11:06 AM
Публикувано: 25 August 2008 - 04:37 PM
Цитат
Аз меко казано не смятам Роял Канин за хубова храна. Чети съставки!!!!! :Бляк!:
Ам, добре. Тогава какво по- добро от Ройал Канин предлагате? Идеи?
Публикувано: 25 August 2008 - 05:34 PM
Дали Еукануба е най-"маниашката" храна? :- Аз не съм доволна от нея. Постни текст с анализа на храната и ще поспорим колко е хубава...