Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#1181 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 July 2007 - 01:25 PM

Тези снимки са от преди няколко дена, с телефона ми.
Снимка: Ейййй ще те изям.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#1182 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 01:26 PM

I am the boss !!!

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#1183 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 03:12 PM

Цитат

no_name Здравей
Ама сте пораснали доста и слушкате страхотен сладур е станал. Само за игра и пакости  d)

Здрасти,порасна доста а за пакостите няма равен b) но и доста слуша де.Само за малко да го изпуснеме от поглед и веднага прави някоя беля.Изяде един gsm и две зарядни после едно цвете,разсипа една саксия счупи една голяма ваза и общо взето квото докопа го съсипва но така ми е влязъл под кожата че и не мога да му се скарам качествено r)
Искам и нещо да попитам защо така си кълчи ушите на зад на последната снимка по горе се вижда почти постоянно така си ходи.Как да го накарам да не го прави ако въобще е възможно.
Дебси много е пораснала и тара,голяма хубавица r)

#1184 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 03:31 PM

Мерси и Рино е станал още по-хубав. А за ушите моята Тара само едното го прави така. Аз знам, че не може да се оправи това, единствено става с рязане на ушичките. Колко тежи Рино ? Тара е 8 кг 400 гр. при последното теглене, вече може да е и почти 9.
Имам въпрос : Как да я накарам да си яде само гранулите, защото само гранули изяжда по 1 купичка пълна догоре. А това е малко и за да яде повече слагам различни неща. 1 път и бях объркал яденето за 2 дена с месо и тя много го хареса и яде стабилно. Скоро имаме друга мания - гранули с кетпчуп. Яла е и гранули с таратор. Но вече май не харесва много гранули с кисо млекце. Яла си е и гранулите с пъпешче r) , ама много малко пъпешче беше, едно малко парче. Яла ги е и с 1-2 резенчета домати към месото. Много обича да яде, но не гранулите си . Яде 2-3 пъти зеле с свинско месо l) b) Яла е сорово зеленце. Гранулки с кренвиршче - но това е краен вариан , ако не е яла цял ден, иначе кренвиршчето ни е за награди само. Общо взето всичко яде момичето, какво да я прави човек. Като ме погледне в очичките и търся в хладилника - какво да й добавя към храната , за да й е по-вкусно и да яде повечко.
Та , как да я науча да яде само гранули ? Защото тя от малка не харесваше да яде само гранулки и от едно известно време й добавям нещо вкусно в храната.
User's Signature

Качена снимка

#1185 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 03:39 PM

Рино е 12 килца вчера го мерих.За яденето аз винаги давам само гранули без нищо вътре а после за десерт може да получи нещо от нещата дето ти изброй.Чел съм че в такъв случай е варянт да смениш гранулите с други.Пробвай може някоя друга марка да и хареса повече.

Аз съм решил,няма да режа нищо от кучето та варянта с рязането отпада b) b) b) така много не ми харесва с опънати назад уши но кво да се прави ако неможе да се оправи здраве да е

#1186 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2007 - 03:47 PM

Ама тези бебоци са строхотни муцуни d) да са ви живи и здрави. А за пакости боксерите нямат равни. Няма скука с тях.
По повод кетчупа +гранули не ми се нрави .Тои е с подправки и небива да яде.А за пъпеш става. Моята обича череши и ябълки ,а пъпеш не съм пробвала.
User's Signature

milena

#1187 Потребителят е офлайн   crr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2007 - 10:40 AM

леле в4ера имах много забавна слу4ка сигурно сте 4ели как някакви (разбира4и)спират ку4кари по улицата?та в4ера отивам с ку4о до вета и по пътя срещам много приятна лелка с малко голден4е и се заприказвахме моито и неиното ку4е си играят,душат се и изведнъж 4увам зад мен някви циганки с коли4ки ама махне те ги теа ужасни помяри ще ми изядат децата по цяла нощ кошмари сънувам заради такива като вас l) a) bash абе направо стях да падна ку4етата си играеха едно с друго а те бяха на 7 метра поне а ку4етата даже не им обърнаха внимание направо разбирам да беше голямо ку4е ама то моето на 3 месеца дето само ближе до смърт и голден4е на 5 месеца дето беше супер добри4ко

#1188 Потребителят е офлайн   crr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2007 - 10:43 AM

а моя Аякс в тези жеги не иска да яде даваме му роял кънин и се върти поне 1 4ас докато я изяде ина4е е 11кг. и сега да кажа новината заради която ще ме упреквате еми как да я кажа еми направо ще кажа отрязахме му ушите

#1189 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 10:39 AM

Здравейте всички в този форум.Не съм писала тук преди или може би само веднъж,защото повечето сте с малки и млади кученца ,а аз нямаше какво толкова да напиша.Имах боксер ,който миналия месец почина на 12 години ивсе още не мога да го преживея.Но не искам да ви натъжавам с това,то просто се случва.Не сме решили все още дали да вземем ново куче,но явно подсъзнателно си търся да намеря подобно на него.Ако някой знае да се продават боксери или някъде да има малки или да се очкават,нека ми пише.

Извинявам се ако постинга не ми е на място.

А на всички вас искам да кажа ,че имате страхотни сладури b) Да са ви живи и здрави!
User's Signature

Качена снимка

#1190 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 16 July 2007 - 09:04 PM

ZDRAVEITE NA VSI4KI AZ NE SUM V SOFIQ I ZA TOVA NE PI6A 4ESTO TO I EDNI LO6I NE6TA SE SLU4IHA. MN. GADNO ZA BOKSERATI az 4akam malki. w)

#1191 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2007 - 10:01 AM

crr по повод ушите на Аякс си е твое решение. Дано са купирани както трябва и всичко да мине добре. 1super
Като беше малка Съни на около 4-5 мес. попаднах на кинолог които надълго и нашироко ми обяснява ,че боксера трябва да има квадратна форма т.е трябва да и купирам ушите. Не съм съгласна ,че некупираните уши ще развалят квадрата т.е изгледа й. Така ,че решението си е твое няма връщане на зад. Друг е въпроса дали е по стандарт . Има доста обширна дискусия по тази тема за и против купирането.
Аз съм на мнение аз имам уши значи и тя ще има. А опашката и беше купирана.
User's Signature

milena

#1192 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2007 - 10:52 AM

Снощи ни беше първата разходка с кучо.Аз мислех че ще го е страх от външния свят на първата разходка но нямаше нищо такова още както излезе и започна да скача и да се радва искаше да подуши абсолютно всичко.Радваше се на всеки човек който срещнахме което малко ме притеснява това може и да се окаже проблем за в бъдеще.Дали това се дължи на факта че е още малък?Искам и друго да питам дали може да го заведа в някой парк да се срещне с други кучета или още е рано?Сутринта като го изведохме и едно куче почна да лае по него и той се стресна и искаше да се прибира затова ми е и въпроса

#1193 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 July 2007 - 11:30 AM

Ние вчера направихме 4-тата си разходка, много е интересно. На първата не знаеше да се качва и слиза по стълбите. Излезе и голям дивак, както Рино, така и Тара = на всеки,човек,фас,растение,плочка души и се радва, дори видя няколко кучета, вчера ходихме в Морската градина (гр.Варна) и видяхме 1 много голям батко(боксер) с глава почти колкото Тара и тя реши, че трябва да му се качи на главата(в прекия смисъл) и го направи, почти я прескочи, но аз я дръпнах. Голяма дивачка.Не знаеше , че вънка се пишка и ака, но на 3-тата разходка се изходи по голяма нужда, а на 4-тата ( вчера ) и по голяма и малка(даже 2 пъти). Само проблема е че обича да си хапе каишката.
Много ми е смешно , когато си покаже характера и започне да лае някой човек или куче.
За сега толкова от мен. Ще ви разказвам, ако стане нещо интересно или имам въпроси ;) d)
А no_name според мене са малки още да се срещат с кучета, още на първите разходки, но явно не пречи, защото моята се видя с няколко кучета до сега. Дори 1 глутница от 3 - 4 кучета ни оплаши(аз , брат ми и Тара). Вървим и изведнъж започнаха да ни лаят, накрая дигнах кучо на ръце и продължихме нататък.
User's Signature

Качена снимка

#1194 Потребителят е офлайн   Polikarp(A) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2007 - 08:09 AM

здравейте!много харесвам породата и бих искала да имам такова куче.интересува ме обаче на как би се разбрал боксера с друго куче в дома и каква е евентуалната цена на боксерче без и със документи? cheers

#1195 Потребителят е офлайн   crr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2007 - 02:06 PM

здравеите не съм писал скоро,защото нямах нет а на ку4о му паднаха 3 зъба не е ли рано да му падат?

#1196 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2007 - 04:06 PM

Не.
User's Signature

Качена снимка

#1197 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 02:10 PM

Кажете как минават вашите разходки.Нашите за сега не са от най приятните.Вчера три улични кучета ни нападнаха даже едното захапа моето куче после един ротвайлер направо подивя като ни видя a) добре че беше вързан иначе направо щеше да го схруска .Аз мислих че докато е малко няма да го закачат толкова.Казаха ми че по големите кучета не нападат малките но май не е така.Сега като излизаме само се озъртам но не си е работа така.Опитвам се да го водя там където няма кучета но това се оказва почти невъзможно.А кучето ми се оказа толкова дружелюбно с всеки иска да си играе d) що толкова им вади очите на другите не знам

#1198 Потребителят е офлайн   svetliovr6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2007 - 02:44 PM

Цитат

giannis svetliovr6 защо не пишете хере как е ,а giannis и бялото боксер4е как е r)

добре сме ,но в момента сме мн. заети и не ни остава никакво свободно време.Хера е очаквам да се разгони тази седмица и ще я пускам на мъжки с име/херо/:)а Джак е в атина и е в перфектна форма. ще пуснем снимки скоро да го видите.

#1199 Потребителят е офлайн   crr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2007 - 10:40 AM

no name не знам при тебе защо е така ама моето само помярите го зака4ат ина4е на първата разходка лаеше по един мъжки рот които даже не го и поглеждаше ина4е ве4е в парка се опитва да си играе ама не му обръщат внимание :( даже в4ера седна върху един пит и нищо не му направи

#1200 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 25 July 2007 - 04:32 PM

Цитат

Цитат

giannis svetliovr6 защо не пишете хере как е ,а giannis и бялото боксер4е как е r)

добре сме ,но в момента сме мн. заети и не ни остава никакво свободно време.Хера е очаквам да се разгони тази седмица и ще я пускам на мъжки с име/херо/:)а Джак е в атина и е в перфектна форма. ще пуснем снимки скоро да го видите.

dobre bravo bravo hubavo e da q pusne6 izvinqvam se 4e taka pi6a no nqma drugo tuk w)

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни