Боксер
Публикувано: 24 August 2007 - 01:11 PM
Цитат
Хубави кутрета!НО АЗИАТЦИТЕ СА №1[COLOR=red]
1-во незнам за кви азиатци говориш и 2-ро тука не мисля, че е тема за реклама на други породи или за някакъв вид съревнование...?Имаше предвид азиатска овчарка ли ... и ако да какво общо има да се сравнява с боксер недосхващам... d)
Публикувано: 24 August 2007 - 01:29 PM
Еми проблема е че няма,но ако е жива и здрава - ще я водя по изложбите като са във Варна и да се надявам да изкара отлични оценки. А ако има отлично поведение на ринга, може да направят компромис. Абе - само да ми е жива,здрава,права и корава, послушна, умна и добра - всичко ще е ОК !
Печен, аз чакам повече информация и снимки. Да са ти живи,здрави и да са обляни с много любов, дано да намериш най-добрите стопани за тях ! И да са големи живаци, а не мудни мърди b) b) b) Успех !!! w) angelpik cheers cheers cheers bravoS
Печен, аз чакам повече информация и снимки. Да са ти живи,здрави и да са обляни с много любов, дано да намериш най-добрите стопани за тях ! И да са големи живаци, а не мудни мърди b) b) b) Успех !!! w) angelpik cheers cheers cheers bravoS
Публикувано: 24 August 2007 - 01:39 PM
Цитат
Еми проблема е че няма,но ако е жива и здрава - ще я водя по изложбите като са във Варна и да се надявам да изкара отлични оценки. А ако има отлично поведение на ринга, може да направят компромис. Абе - само да ми е жива,здрава,права и корава, послушна, умна и добра - всичко ще е ОК !
Ами за компромиси работи немога да говоря, защото аз не ги разбирам, но пък така можеш да си намериш някой бъдещ татко на бъдещите малки ;) хехехе
Публикувано: 07 September 2007 - 12:21 PM
Да порасна много. Вече е малко повече от 15 килца , всички зъбки и опадаха и излязоха постоянните. Стана по-дълга,висока и по-тежка. Голяма красавица е и е много палава. Много хапе, ама много и я удрям през устата и казвам НЕ. Карам й се , но май няма много ползва, защото пак после идва да хапе b) То наистина я сърбят венците, ама пък толкоз бива ли bl) l) От скоро започнахме да й даваме да се качва по леглата и дори тази сутрин спа при мен.
Има 1 много гаден навик - като някой спи, тя трябва да дойде и да започне го ръчка или ще хапе или ще дере !
Имам и 1 въпрос към теб : Тя е с кожен повод, но много го хапе като върви(аз от моя страна й се скарвам и тя спира, последните дни май се осъзна малко и не го хапе толкова и се връщаме мръсни като прасета cl) r) l) b) ) , та въпроса ми е дали може да й зема железен повод (като синжир и накрая е меко - там, където аз ще държа) , нали няма да й стане нищо на зъбките ?
А аз не писах до сега, защото чаках да видя малките кученце, които Шайлито ги е родила !
Има 1 много гаден навик - като някой спи, тя трябва да дойде и да започне го ръчка или ще хапе или ще дере !
Имам и 1 въпрос към теб : Тя е с кожен повод, но много го хапе като върви(аз от моя страна й се скарвам и тя спира, последните дни май се осъзна малко и не го хапе толкова и се връщаме мръсни като прасета cl) r) l) b) ) , та въпроса ми е дали може да й зема железен повод (като синжир и накрая е меко - там, където аз ще държа) , нали няма да й стане нищо на зъбките ?
А аз не писах до сега, защото чаках да видя малките кученце, които Шайлито ги е родила !
Публикувано: 07 September 2007 - 05:50 PM
здравеите Аякс вече е 22кг. а за дебси аз го водя с нагръдник,защото докато е малко не трябва да се води с каишка още по-малко удушвач или верига,но ти си решаваш
Прикачени файлове
-
____________176_.jpg (330.7K)
Брой сваляния: 90