Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#1321 Потребителят е офлайн   caesar Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 19 September 2007 - 12:32 PM

здравеите на вси4ки аз съм от варна и имам прекрасно пясъ4но боксер4е на по4ти 4етири месеца.поздравявам вси4ки за прекрасната тема.наистина това са наи-умните и весели ку4ета.по-късно ще ка4а снимки на моя Цезар да видите какав е красаве d) ц.

Прикачени файлове

#1322 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 02:36 PM

Цитат

Това ли е бащатата на Тара.

На мене точно тая снимка ми изпратиха като питах за бащата.Найстина ако знаеш повече кажи че ми стана интересно.

caesar голям красавец си имаш super best само да не забравиш за снимките

#1323 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 19 September 2007 - 04:32 PM

Аз също искам снимки ;)

#1324 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 19 September 2007 - 09:37 PM

Неска имам рд.

#1325 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2007 - 11:10 PM

Еми честито тогава!! Да си жив и здрав и да ти се случва всичко най-хубаво и най-важното - да те слуша кучото ти drink super best BEER

#1326 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2007 - 08:09 AM

Мерси r)

#1327 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2007 - 10:46 AM

Ееее,като не следя темата, Ч.Р.Д*на патерица* да си жив и здрав,прав и корав, много любов,късмет,щастие и успехи в живота и навсякъде, където си пожелаеш cl)
User's Signature

Качена снимка

#1328 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2007 - 12:02 PM

благодаря cheers

#1329 Потребителят е офлайн   crr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2007 - 12:57 PM

еми Ч.Р.Д и от мен с закъснение,но от сърце cheers

#1330 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2007 - 05:41 PM

crr PUSBI NQKOQ SNIMKA

#1331 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2007 - 09:22 AM

Ето това е от мен.

#1332 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
  • Interests:dogo argentino , agility

Публикувано: 02 October 2007 - 12:29 PM

Здравейте на всички,
странно ми е защо тази темичка е доста назат и никой нищо неказва за боксера.
Аз отглеждам такива кучета от 13 годишната си възраст.Първото ми кученце ми беше подарак от едни много добри хора които разбраха че скърбя за кончината на старото ни тогава куче.
Първото ми кученце от породата(разбира се не родословно)беше момиченце.След навършване на полова зрялост родителите ми я заплодиха и тъка си оставихме още едно женско от което сега отглеждам нейно поколение отново женско боксерче което е на вече шест годинки.Абе общо взето в къщи сме една малка "племенна книга" ;) Но както и да е...
Тази порода кучета са страхотни и въпреки че хората които не познават характера на боксера го смятат за доста "страшно и грозно" лигавещо се куче мога да кажа, че това са прекрасни.Никога не скучая когато сме на разходка заедно с нея в парка, добре се разбира и с децата (имам детенце на четири годинки), напълно е вярно това че са ги нарекли "клоун" сред себеподобните. Винаги готови за игра.Просто едини страхотни  веселяци. :)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1333 Потребителят е офлайн   mimils96 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 October 2007 - 01:08 PM

Обожавам тези кучета!До преди 5-6 месеца имах такова,но за жалост вече нямам. :-[ Много ми е мъчно той беше невероятен красавец и сега немога да си намеря никаде!Много ми се иска отново да имам боксерче отново и ще се грижа перфектно за него някой може ли да ме посаветва от каде да си намеря и да е на сносна цена!Или да ми подарят! :( 

#1334 Потребителят е офлайн   Madlena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2007 - 03:42 PM

Здравейте  любители на боксери  ;)
Да наистина coolice  боксерите имат страшна визия и за мнозина са опасни и злобни кучета,но всъшност са много любеобвилни и прекрасни. Имам пясъчна боксерка и за нищо не бих я сменила.Страхотна сладурана  №1 на глезотията е.В къщи няма забрана за това къде ще лежи. Това е куче с което няма скука.

mimils96 аз също съм загубила боксер и предполагам какво изпитваш. Но горе главата.Поне аз си казах пак ще е боксер и няма да правя сравнение и ще му дам много обич и внимание каквото и заслужава.От тук си я намерих прегледаи обявите.
Ако намеря обява ще  напиша. Успех ;)
User's Signature

milena

#1335 Потребителят е офлайн   zozolin4eto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2007 - 09:46 AM

Цитат

Обожавам тези кучета!До преди 5-6 месеца имах такова,но за жалост вече нямам. :-[ Много ми е мъчно той беше невероятен красавец и сега немога да си намеря никаде!Много ми се иска отново да имам боксерче отново и ще се грижа перфектно за него някой може ли да ме посаветва от каде да си намеря и да е на сносна цена!Или да ми подарят! :( 

mimils96 много съжалявам за твоя сладур , но просто е малко странно  във всяка тема да пишеш това е любимата ми порода , кой ще ми подари такова ку4е....Аз ще ти дам един съвет - ако си търсиш боксер4е , можеш да се поразровиш в нета за развъдници , да пообиколиш зоомагазините или ненам и аз  :-X Има си на4ин да си намериш ку4е , но според мен малко трудно някой ще ти подари породисто ку4е с родословие и т.н.  ;) ;) ;)
User's Signature

Качена снимка

#1336 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2007 - 11:08 AM

Първо миличка силно се съмнявам че въпросното момиче изобщо е имало боксер някога,това е най-често срещано явление когато човек си търси куче за подаряване..винаги се казва "аз имах,то почина..искам ново" в това обаче от една страна няма нищо лошо,защото се е напълно възможно да е истина....но в повечето случай се има за цел някой да се смили и да и подари породисто куче~! Другото което е ако забелязваш тази мимилс,много добре е усвоила техниката копи/пейст....защото в всяка тема гласи едно и също!
И никога не давай такива съвети да си купи от зоомагазин,смятам че тази тема достатъчно е разисквана в форума и не се толерира
User's Signature

Качена снимка

#1337 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2007 - 01:20 PM

Аз просто незнам как може да има хора които си мислят ,че  някои ще им подари породисто куче.

#1338 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 October 2007 - 11:18 PM

Цитат

Аз просто незнам как може да има хора които си мислят ,че  някои ще им подари породисто куче.

А има и такива които подаряват, но това може да са ти само много блиски хора.Както и да е смятам,че тук не е мястото да обсъждаме това, а тема за боксера едана от най- страхотните породи създадени за да ни радват.
Погледнете само какви красавци са:
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1339 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 08:16 AM

здравейте :blink:

от време на време поглеждам темата,някъде лятото бях писала по повод това,че вероятно искам да имам пак боксер след като загубих моя юни месец на 12 години.От тогава съм попадала на около 3-4 обяви обяви за малки боксерчета и само една беше от София,писала съм на всички,много бързо бяха продадени.Аз предпочитам мъжки пясъчен,такъв беше моя и може би поради тази причина искам отново такъв,въпреки,че вече 4-5 месеца от както го няма,все още не съм решила окончателно.За мен това е едно много трудно решение,да имам или не отново куче.Това което преживях последната година с кучето и последния му ден в мъки преди да го приспим ме спира ,но от друга страна всичките останали години на радост с него ме карат да искам отново да имам куче.Не държа да има родословие някакво специално,просто искам същото куче,което знам,че не е възможно.Наистина предлагането е много малко.Не знам какво да правя,такова колебание не съм изпитвала никога.Някой ,който е загубил куче,ако иска нека сподели с мен или ми даде съвет дали е добре отново да имам куче.
Има още две породи ,които вероятно бих искала да имам-дог от бордо и булмастиф.

На всички вас желая много весели мигове с домашните си любимци,страхотни другарчета са и много много дълго да им се радвате :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1340 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 October 2007 - 10:34 AM

Здавей samanta ,
И аз съм страдала и то не веднъж за домашен любимец.Последния път беше голяма трагедия, по толкова нелеп начи си замина маиката на сегашното ми куче, че още немога да забравя влажните и очички на смъртния одър, (днес се навършва седем години от смърта и) и моето обещание пред нея че ще направ всичко възможно да спася единственото и по нормален начин родено бебенце тогава.Още седи откъсната онази частица от сърцето ми при загубата и и нищо немож да я възтанови отново.Лекаря тогава ме разочарова и ми каза че палето просто колкото и усилия да положа няма да оцелее.Но аз и успях.Сега се радваме вече 7 години на малкото тогава кутре(момиченце),и каточели страха това нещастие да не се повтори отново,  неискам да чувам за малки кутрета и заплождане.
Болката скъпа моя винаги си остава при загубата на животинче,но може да бъде облекчена поне малко с появата на ново прекрасно същество.Вземи си ново кученце и ще видиш че ще се почувстваш малко по-добре(макар и да не е пясачно боксерче).Успехи!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема