Публикувано: 09 October 2007 - 08:16 AM
здравейте :blink:
от време на време поглеждам темата,някъде лятото бях писала по повод това,че вероятно искам да имам пак боксер след като загубих моя юни месец на 12 години.От тогава съм попадала на около 3-4 обяви обяви за малки боксерчета и само една беше от София,писала съм на всички,много бързо бяха продадени.Аз предпочитам мъжки пясъчен,такъв беше моя и може би поради тази причина искам отново такъв,въпреки,че вече 4-5 месеца от както го няма,все още не съм решила окончателно.За мен това е едно много трудно решение,да имам или не отново куче.Това което преживях последната година с кучето и последния му ден в мъки преди да го приспим ме спира ,но от друга страна всичките останали години на радост с него ме карат да искам отново да имам куче.Не държа да има родословие някакво специално,просто искам същото куче,което знам,че не е възможно.Наистина предлагането е много малко.Не знам какво да правя,такова колебание не съм изпитвала никога.Някой ,който е загубил куче,ако иска нека сподели с мен или ми даде съвет дали е добре отново да имам куче.
Има още две породи ,които вероятно бих искала да имам-дог от бордо и булмастиф.
На всички вас желая много весели мигове с домашните си любимци,страхотни другарчета са и много много дълго да им се радвате :blink: