Боксер
Публикувано: 30 November 2008 - 10:30 AM
Артур не само я теглеше, ами с едно движение качваше гъмата на врата си и така обикаляхме из Заимов:)
Само едно предупреждение:
Много лесно и бързо се изтриват зъбите така,
За пример давам че Артур на 5 години беше с плоски зъби, но той обожаваше да бута, дърпа и разнася автомобилни гуми на врата си ...
Публикувано: 01 December 2008 - 05:10 PM

Вижте какво ядете...!Не крийте очите си!
Публикувано: 01 December 2008 - 05:23 PM

Публикувано: 02 December 2008 - 05:30 PM
Пази го , ти каза че е на 8 год нали...?
Артур получи инсулт ...дааа ...дълга тема, и кучетат получават такива "красоти".
Но Докторите лекуваха кво ли не друго и го блъскаха с опасни лекарства,...и накрая втория инсулт го събори.
Променя ти се хайванчето за дни....
Публикувано: 02 December 2008 - 07:24 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 03 December 2008 - 12:32 AM
Цитат
Пази го , ти каза че е на 8 год нали...?
Артур получи инсулт ...дааа ...дълга тема, и кучетат получават такива "красоти".
Но Докторите лекуваха кво ли не друго и го блъскаха с опасни лекарства,...и накрая втория инсулт го събори.
Променя ти се хайванчето за дни....
Пазя го наистина много зорко,даже повечето ми приятели ме подиграват на тази тема.Винаги съм нащрек за промени в настроението му.Водя го редовно на прегледири засега доктора е на мнение,че е в чудесна форма.А при теб diadra имаше ли някакви външни белези ,че ще се случи нещо подобно?

Публикувано: 05 December 2008 - 10:41 AM
Фотоапарата се върна от ремонт и ще кача няколко снимки на малката ми разбойничка ;D
Искам да ви питам колко е нормалното тегло за 3-4 месечна боксерка? Тара тежи 9 200 ,в норма ли сме ?
Имаме и проблем с храненето :( В началото купихме гранули за бебета на Вирбак.Хапваше ги с охота ,но само първите дни .Сега не иска и да ги подуши,чака да и дам нещо друго за хапване ,а на мен ми идва в повече да готвя за две деца ,мъж и куче :rolleyes: Как да я накарам да ги хапва отново ?
Поздрави на всички!
Публикувано: 05 December 2008 - 08:26 PM
Има и една хитринка при яденето : слагаш на дъното нещо, което много го обича кучето, слагаш гранулите и отгоре същото нещо и кучето изяжда почти всичко, за да стигне до най-долния пласт. Давам ти пример: настърган кашкавал, гранули, кашкавала, гранули, кашкавала и изяжда абсолютно всичко ;)
Публикувано: 05 December 2008 - 10:48 PM
Цитат
Здравейте и от нас!
За женските боксерчета доколкото знам нормалните килограми за 3-4 месечните женски е от 11.200 до 15.00 кг.
Що се отнася до храненето:
Леле debsi какъв деликатес предлагаш B), дори и на мен ми изглежда доста апетитно кашкавал с гранулки. ;)
Публикувано: 06 December 2008 - 09:07 AM
Снощи пробвах с кашкавала ,но не постигнах никакъв резултат :( Изрови кашкавалчето ,хапна си го сладко -сладко ,а гранулите останаха ;D Сега мисля да сменим гранулите,дано прояде,че като чета нормите ,направо сме манекенки ;D
Иначе е голям бяс.В момента сменяме зъбките и всичко трябва да пробваме да гризнем ;D Най-вече ръцете ми,само докато посегна да я погаля и вече ме е захапала.Вечер е най-активна ,но понеже живеем в по тясно жилище и като се разбяга милата ,не може да се спре и прави 3-4 обиколки на масата и бам във вратата на терасата ;D
Тъй като ,за сега съм все още вкъщи и гледам малката си дъщеря,имаме време за разходки навън ,но незнам защо Тара не е много ентусиазирана и бърза да се прибира.Много я е страх милата.
Публикувано: 08 December 2008 - 10:45 AM
Много кученца са "страхливи" ако са рано отделени от майката и не са си изградили навици да контактуват в групата.
Много ще и е полезно да я водиш в градинка където се разхождат други кучета и да я оставяш сама да си беснее с тях. Тогава ще си покаже характера.
А за хапването, защо не пробваш да и правиш манджи или консерва като и добавяш и хляб.
Публикувано: 09 December 2008 - 01:43 PM
Много рядко в Бг може да се види толкова качествени по екстериор.
http://dogchampions....hp?fmrase=Boxer
Публикувано: 09 December 2008 - 04:11 PM
Цитат
Много рядко в Бг може да се види толкова качествени по екстериор.
http://dogchampions....hp?fmrase=Boxer
Както и почти всяко куче има лична страница, на която можете да разгледате негови снимки ;)