Боксер
Публикувано: 11 August 2011 - 12:33 AM
diadra, в 10 August 2011 - 09:03 PM, написа:
Явно някой не може да се усети....
Имате си ЛС, пренесете конфликта и дракането си там! Мога по именно да ви призова, но се надявам че сами ще се усетите! Няма нужда целият форум да става свидетел на дрязгите ви!
Опорочихте цялата тема и с това доказвате, че не Боксера браните, а собственото си его! 
pbs, постове като предния е за ЛС. Никой от останалите форумци не е длъжен да ви чете личните нападки и кавги!
Цитат

pbs, постове като предния е за ЛС. Никой от останалите форумци не е длъжен да ви чете личните нападки и кавги!
Да ама не,и тоя отворко да продължава да си разиграва коня

Публикувано: 11 August 2011 - 01:15 AM
boxer_s6, в 11 August 2011 - 01:04 AM, написа:
to6eto125 много красиво куче!Някъде колкото нашето е!Нашия след седмица става на 10 месеца.Хаха вашия сега влиза а нашия сякаш излиза,защото слуша много повече от преди.Ходим си пуснати,търсим си приятелки и сичко си е супер!

Благодаря :P Иначе и ние си ходим пуснати и слуша първият път когато го викна идва,но има ли други хора трябва малко да повишиш тон :D.Като детенце си ми е!! Само че не се разбираме с други кучета по точно те не се разбират с нас....Ком6ията ми гледа пинчер имам чувствто че само с него се разбира без проблем :)
Иначе и вие не изоставате по красота

Публикувано: 11 August 2011 - 03:21 AM
Ще си позволя един оф-топик!
Понеже по генеалогична линия съм хваната от гората (гори има не само в България) и ремикси на тема "тез червени домати кой ги мама разклати" и "нашата лодка вече се клати" ни са ми по вкуса, ще поздравя форума с една песен на моята любима фолк група.
Понеже по генеалогична линия съм хваната от гората (гори има не само в България) и ремикси на тема "тез червени домати кой ги мама разклати" и "нашата лодка вече се клати" ни са ми по вкуса, ще поздравя форума с една песен на моята любима фолк група.

В памет на Рамзес (1994 - 2007)
Публикувано: 11 August 2011 - 06:03 AM
Големи интриги голямо нещо.Просто наистина не ви разбирам.Тука пишат 5-6 човека и никой от тях няма достатъчно мозък за да се спре със интригите,като няма какво да напишете няма смисъл да пишете.Изобщо не знам кой отговаря за сайта,но вие заслужавате бан.само се заяждате,пишете безмислици и т.н
Публикувано: 15 August 2011 - 09:12 PM
Така днес не се намерих ме в северния парк но видях ме един мъжки пясъчен боксер в градинката до 3-то РУ които искаше да ми изяде :D но го понесох ме доста добре! Давай те предложения къде да се събираме с кучетата за да е удобно на всички и да има достатъчно място за тях :)