Мелези за по 250-300лв под път и над път,но чистопородно кученце за тази цена няма да намериш и ако търсиш просто да минеш тънко,то въобще по-добре не занимавай хората тук.
И после като го вземеш мелеза да не идваш да питаш ама що не тежи като другите,ушите му що са на инчики и др.
Хубавото струва пари,иначе продоподобни по приютите колкото искаш лично аз имам 2НОК и 1 рот-подобни спасени.
Сега ще се оправдаеш,че го искаш от бебе нали?
Плюс това какво означава куче само за домашен любимец?
Или имаш куче от дадена порода или нямаш.Пък какво ще правиш с него зависи от интересите ти-ще лежи на дивана,ще спортува аджилити или флайбол,ще го готвиш за БХ,Ипо и още 1000 други неща не на последно място и изложби.
Ниската цена,която ще дадеш сега за мелезче ще ти ''излезе през носа'' най-вероятно за лекарства,а някой неследствени неща не се и лекуват.
И съответно по-високата цена сега ще ти спести много бъдещи разходи по здравословното състояние на кучето.
Имаме таква тема тук потърси я и я прочети ''Не можеш да си купиш мерцедес на цената на трабант'' нали

Ако нямаш възможност сега да отделиш необходимата сума събирай,пести и не забравяй,че разходите не се изчерпват само с покупката на кучето тепърва започват след това-храна,ваксини,играчки,аксесоари и др.
ПС:
Да питам някой работи ли с боксито си за БХ или Ипо?
Много ще ми е интересно да видя снимки или клипчета