Боксер
Публикувано: 19 July 2006 - 02:17 PM
Цитат
Е да грижите са големи,но има и много веселба с него cl) b)
Привет d) кото си спомня колко палава беше моята гезла.Сега е улегнала палавница с по-стойностни пакости, по-качествени r) Но вече разбира кое може и кое не .Но пък са страшно забавни веселяци боксерите . 1super

milena
Публикувано: 19 July 2006 - 10:55 PM
Цитат
Пропуснах да ви помоля да ме ориентирате и за цената:)
Lubomir123, на 29 юли има специализирана изложба за породата на Камчия, близо до Варна, с съдия от Германия. Заповядай, отиди и виж и говори с хората от българския клуб, ще ти помогнат да имаш едно хубаво куче. Заслужава си ! Знаеш ли какво е ATIBOX ? Тази година АТIBOX беше в Пуртогалия, ако не се лъжа.
Cloro del Colle dell'Infinito - Млад Atibox Champion 1super
Прикачени файлове
-
ATX06_Cloro_del_colledellinfinito_chj.jpg (25.89K)
Брой сваляния: 77
Публикувано: 20 July 2006 - 12:20 AM
Цитат
На такива излойби могат да се видят много красавци.И аз бих искал да отида някой път b)
ATIBOX е ... за някои хора тази изложба е смисъла на живота им. Най голямата изложба за породата, единствено и само там титлата значи много, много за всички боксер фенове. А следващата година е в Сърбия, Нови Сад, така че се стягай и ще ходим 1super
Публикувано: 20 July 2006 - 09:33 AM
Цитат
ДОбре, а вие как си купихте ? Освен да отида на такава изложба има ли друг начин. Само от клуба във Варна ли мога да си взема?
d) Привет на всички любители на боксери. Аз си взех боксера от човек не от развъдник. Цената е приемлива 80 лв.Исках боксер за приятел не да го водя по изложби. Живея в София и отидох до Плевен за да я взема. така ,че ако има желание разтоянието не е проблем.
1super

milena
Публикувано: 20 July 2006 - 01:35 PM
Цитат
А как се свърза с човека,познат ли ти е или го намери по обява в интернет или във вестник? 80лв ми звучи доста добре, ако е истински боксер
Мислите ли, че за 80 лева ще си купите боксер ? Ще ви го кажа направо - не, разбира се. Куче, приличащо на боксер, може би да. Но боксер, с който можеш да участваш на ATIBOX и да бъдеш част от света, от елита на боксера - не. Не се лъжи по хора, заплодили кучето си просто ей така с идеята, че е боксер. Да, вярно, по скъпо е, но неща като гени и наследственост ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ. Решението си е ваше, пожелавам ви успех !
Публикувано: 20 July 2006 - 01:40 PM
Цитат
А как се свърза с човека,познат ли ти е или го намери по обява в интернет или във вестник? 80лв ми звучи доста добре, ако е истински боксер
d) Аз исках пясачен боксер и доста рових в нета и по вестници.От този сайт намерих обавя за продажба обадих се и отидох до Плевен да си я взема. Исках да видя майката и аз да си избера куче. Държах да видя майката и да е от човек.Да истински боксер е . Обикалях и магазините ,но там цената е висока от 200 нагоре.Ще намериш кученце въпрос на време е . Успех 1super

milena
Публикувано: 20 July 2006 - 02:03 PM
Цитат
Цитат
d) Аз исках пясачен боксер и доста рових в нета и по вестници.От този сайт намерих обавя за продажба обадих се и отидох до Плевен да си я взема. Исках да видя майката и аз да си избера куче. Държах да видя майката и да е от човек.Да истински боксер е . Обикалях и магазините ,но там цената е висока от 200 нагоре.Ще намериш кученце въпрос на време е . Успех 1super
Аз си взех кучето, защото исках куче ,не да ходя на конкурси за красота и да бъда част от елита на ATIBOX . Има съвестни кучкари които не си заплождат боксера с нещо наподобяващо боксер. Данеби кучетата който се продават по зоомагазините с фалшиви родословия и коктеил от зарази сте сигурни в чистотата на породата им.
В зоомагазина когато отидох и попитах за куче ми отговориха ,че идва собственика носи кучето и ми дава документ за родословието и ще ми покаже снимка на майката.Това как ви звучи ?

milena