Боксер
Публикувано: 17 February 2007 - 07:59 PM
стига сте парадирали с тези родословия.какво искате да кажете че кучето ако няма родословие няма право да се запложда така ли.или ако създаде поколение то ще е ..................;не 4исто или мелез или какво.айде стига с тези префарцунени глупости че ми писна от такива дарвени философи.кайи какжо и откаде и на кое ку4е искасх родословие и срещу добро заплащане го имаш,и какво ку4ето ве4е ще е перфектно(защото ще е с родословие)
Публикувано: 17 February 2007 - 08:28 PM
Абе какви хора сте вие бе ???Под думата подословие не разбираме само една хартийка която наистина можеш да си купиш и то не скъпо,а факта колко е чистопородно кучето не нещо друго.От такива квартални развъждания породата се разваля .Не се учудвам че напоследък все виждам боксери с по една педя дълга муцуна. Нищо лично към никого 1super
Поздрави на всички
Поздрави на всички
Публикувано: 18 February 2007 - 12:21 AM
дидоо-имам въпрос кам те,би ли ми обяснил как по точно се разваля породата;аз от твоето мнение оставам с впечатление,че само кучета с родословие било то истинско или направено фалшиво с цел да се повиши цената на някоя животинка могат да създават поколение.а за острата муцуна:1педя:ми се струва че намекваш за моята хера.по това разбирам ,че не си запознат добре с породата боксер;има дого образна и бул образна муцуна.Обосновавай се по добре и само когато си сигурен не се исказвай неподготвен може някъде да ти се смеят.Неме разбирай погрешно че сам против родословията,напротив.това че има идиоти който правят еазни кръстоски(мелези)не означава ,че болшинството от собственици на кучета без родословия са такива.
Публикувано: 18 February 2007 - 12:25 AM
Така изглежда куче от породата Боксер.
Прикачени файлове
-
DSC_0546.jpg (27.78K)
Брой сваляния: 95
Публикувано: 18 February 2007 - 12:29 AM
дидоо каде е видя една педя муцунка,това сигурно според тебе е развалена порода:)))))))
Прикачени файлове
-
______________.jpg (67.6K)
Брой сваляния: 76
Публикувано: 18 February 2007 - 12:37 AM
Ето още една негова снимка
Прикачени файлове
-
DSC_0503.jpg (22.81K)
Брой сваляния: 82
Публикувано: 18 February 2007 - 12:45 AM
хера и джак & любимата им игра,много са забавни
Прикачени файлове
-
post_29_1171752323.jpg (59.79K)
Брой сваляния: 80
Публикувано: 18 February 2007 - 12:49 AM
Родословието е доказателство за породност,не за перфектното куче(такова няма),но на куче без родословие няма как да докажеш потеклото,от там незнаеш кой,къде какво е мешал и особенно важно е след като искаш да заплождаш това куче да знаеш какви са му роднините за да не се получават гафове,защото най малкото,което може да се случи е да събереш роднини без да знаеш,че са такива(няма родословие ,незнаеш поколението).Мисля,че само заради тези неща не би трябвало да отхвърляш така с лека ръка родословието(говоря за истинско,а фалшивите много лесно вече се хващат).

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "