Боксер
Публикувано: 16 May 2007 - 09:14 AM
Цитат
Ако мене питаше да пясъчен е.За рязането и аз така мисля ушите няма да му ги режа но може да се наложи да му режа опашката.Ветеринаря ми каза че са им безчувствени и често се разкарвяват като се радват и ги бият в стената .Но времето ще покаже
b) Куче с безчувствена опашка няма.Ушите и опашката на Боксера се купираха с козметична цел,като сега стандарта е променен и се оставят цели,макар че аз лично с опашка по-не ги харесвам.С ушета са си "клепчовци" и са сладури,но за мен чара на Боксера е като се радва да се "сгъне от четири" и да развърти дупето b)
Публикувано: 16 May 2007 - 09:49 AM
Дебси,как е Таричка? Отдават ли и се белите?Не че има бебе Боксерче което да "се срамува" в тази област b)
Публикувано: 16 May 2007 - 10:00 AM
следете я,най-много след ставане от сън, след хранене, и я носете на "мястото" ,а белята туширайте с няколко капки алкохол(ракия) и стискаме палци да се научите по-бързо b)
Публикувано: 16 May 2007 - 10:01 AM
Цитат
следете я,най-много след ставане от сън, след хранене, и я носете на "мястото" ,а белята туширайте с няколко капки алкохол(ракия) и стискаме палци да се научите по-бързо b)
Следим я , ама е малка още и направо върши белята , иначе след сън, храна си върши работата, как да я тушираме с ракия ?
Публикувано: 16 May 2007 - 10:10 AM
Като забършете-капвате няколко капки(не обичат мириса). Поне навремето при Полина свърши работа. Но и вие сте си наистина много малки още b) Ще се научи,но до тогава-парцала и зорко следене на "мините" b) Хайде всичко хубаво и гушки на Тара(че ми липсват боксерските глезотий) b)