Боксер
Публикувано: 18 May 2007 - 11:07 AM
И на мен не ми харесват...Имат много внушителни размери обаче са зли по природа и така се селектирани...Винаги са настървени...трудно удържими и страшно агресивни кучета са те според мен...
П.с:ех...колко в хубав лафа във вашата компания 1super
П.с:ех...колко в хубав лафа във вашата компания 1super

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 18 May 2007 - 03:20 PM
Кучето си е мъничко...Вие не знаете ли,че когато кучетата са малки на почти всички породи очичките са синкави!Предполагам,че като стане на 2,3 месеца изобщо няма да има синя следа в тях... 1super Попринцип не е хубаво когато кучетата са с различен цвят очи(сини,защото може и да са глухи). oleeee

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 19 May 2007 - 09:13 PM
Да ви питам пак нещо.Давам на кучето си суха храна royal canin(стартер) давах му по 100г на ден по схемата която ми дадоха сега е в 5-тата седмица и трябва да му давам по около 160г на ден аз му ги разделям на 4 пъти по 40г но мисла че са му много последния път повърна почти всичко.Да намала количеството ли?Или да му давам повече пъти но по-малко?Кажете кво да права s)
Публикувано: 19 May 2007 - 09:45 PM
Ти уред ли си бе ? 100 грама ми казах, същата храна трябва за 1 седмица да отиде, а сега 300 грама за 1 седмица, дава се 1 шепичка на 1 ядене. Недей ще се прехрани, може получи преплитане на червата или нещо друго от прехранване. Аз 1 шепичка във купичката й с 3 лъжички кисело за 1 хранене и така през 3 часа. Внимавай !!!
П.П: Снимката е правена преди 20-тина минути някъде и не и се виждат много гранулите, защото съм ги разбъркал хубаво , а и от светлината.
П.П: Снимката е правена преди 20-тина минути някъде и не и се виждат много гранулите, защото съм ги разбъркал хубаво , а и от светлината.
Прикачени файлове
-
ohhh__4e_vkusno.JPG (89.35K)
Брой сваляния: 54
Публикувано: 19 May 2007 - 09:46 PM
Вижте моето дяволче.
Прикачени файлове
-
aaaaaa_kolko_sum_strashna.JPG (85.2K)
Брой сваляния: 56
Публикувано: 19 May 2007 - 09:47 PM
Tara-Vampir => Тара вампирът. a)