- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Приятели и любители на костенурки
Публикувано: 06 July 2004 - 01:17 PM
Публикувано: 29 July 2004 - 11:23 AM
Вече е много голяма и изисква страшно многоо грижи и време.Незнам няма ли начин да я продам в зоомагазин или да я подаря на някого,който ще се грижи по-добре от мен?
Публикувано: 20 August 2004 - 03:19 PM
Публикувано: 22 August 2004 - 02:26 PM
Публикувано: 22 August 2004 - 06:20 PM
Цитат
Много си полезен.;)
Публикувано: 23 August 2004 - 12:46 PM
Като бях по-малка-около 6г. на улицата намерих водна костенурка(кой идиот ще пусне водна костенурка на софийска улица???)Бях с колело и мислех,че това е камък и щях да мина през него нарочно-пък то взе,че мръдна!!!Пуснахме я в езерото с патиците в Южния парк.Горкия Пешо така се стресира от пътуването ,че като го извадих от торбата се изпика :-D
Публикувано: 26 August 2004 - 12:55 PM
Не можах обаче да разбера мъж ли беше или жена. По какво се различават мъжките от женските костенурки?
Публикувано: 06 September 2004 - 11:46 PM
Цитат
Po-dobre q pusnete kadeto ste q namerili, za6toto tova e zastra6en vid (kato vseki v BG de) i edno, 4e e protivozakonno da q otglejdate, vtoro, 4e taka vredite na samoto jivotno i vida mu!
Публикувано: 07 September 2004 - 03:48 PM
мъжките костенурки са по-дребни от женските, черупката им е с по-остър ръб в горната си част. На мъжките ноктите на предните крака са наистина големи и опашката им е по-дебела в основата си. обаче не съм опитвала да ги развъждам и незнам как става.
последно ги хранех с живи рибки. много беше готино докато се гонеха във водата:) спокойно могат да ядът и месо на малки хапки, обаче с рибки е наистина забавно да се хранят. в рибарските магазини ги продават като стръв.
Публикувано: 07 September 2004 - 08:00 PM
Там тя/той много се кефеше и ядеше попови лажички и малки рибки.Вече е много голяма и не мога да се грижа добре за нея.В зоопарка поне ще е по-свободна.
Публикувано: 09 September 2004 - 04:54 PM
Публикувано: 09 September 2004 - 08:17 PM
Публикувано: 10 September 2004 - 04:31 PM
Публикувано: 11 September 2004 - 10:22 AM
Още на касата попитах какво да я правя Лизи и жената ми каза,че отдавна вече не позволявали,защото почти всеки ден някой идвал там да си остваи костенурката и те като ги пуснели в езерото с патиците нурките изяждали малките патета!!
Иначе в Зоопарка не ходи-голяма трагедия е.Знам че сравнявам с парк ,който показват по Анимал планет ама там ги разнообразяват животните с най-елементарни неща.Например пускат топка при слоновете,парче кожа при маймуните и освен,че животните се кефат и на посетителите им е интересно да ги гледат.На трвопасните не им толкова пука ,но тигрите ,пумите, пантрите и лъвовете УМИРАТ от скука.Всичките са осиновени ,а не виждам промяна в състоянието им.Да не говорим за езерата на мечките-покрити с блатна леща,а в терариума ,където са вътрешните клетки на лъвовете и тигрите как смърдиии.Нямам думи!!!Повече няма да ходя в Зоопарка!!!
Публикувано: 11 September 2004 - 11:25 AM
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »