Приятели и любители на костенурки
Публикувано: 28 October 2006 - 06:40 PM
Публикувано: 28 October 2006 - 11:52 PM
И аз си имам червенобуза костенурка вече 5 години и много си я обичам.
Искам да ви попитам как се разбира мъжка ли е или женска?

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 19 January 2007 - 12:49 PM
Публикувано: 02 March 2007 - 08:16 PM
Цитат
и аз отначалото моите двете ги тъпчех ама вече не толкос че ме мързи да им сменям водаъа wink
Публикувано: 02 June 2008 - 08:40 AM

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 20 June 2008 - 11:23 PM

"И как вие кучетата постигате своето господство над човека? С насилие? С оръжие? С пропаганда? Нищо подобно. Вие поробвате хората с любов, средство съвсем непознато на човека."
Из "Писмо до моето куче"
от Стефан
Публикувано: 05 August 2008 - 12:07 PM
Цитат
в магазина ми казаха,че не можело да се различава,но специално тази продвачка не ми изглеждаше да разбира ,мн от костенурки.като тръгна да ги слага в плика с водата ги хвърли вътре като камъни :huh:
Публикувано: 15 August 2008 - 02:48 PM
Публикувано: 30 November 2008 - 11:31 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 February 2009 - 06:31 PM