Цитат
Въз връзка с форумната промяна, старите наказания и банове (с някои изключения за хора, които са се идентифицирали като противници на идеята дог.бг) се нулират.
Нека тези, които могат отново да пишат в нашия форум, да имат предвид, че ще бъдат изгонени незабавно и без предупреждение, ако нарушат правилата.
Преди някакво време, не си спомням колко точно беше-когато имаше големи проблеми с форума последният път, моят БАН го нямаше. Не знаех дали мога вече да пиша, разрешено ли ми е да чета и тн. Не пишех известно време
за да не ми се сложи отново този бан. После като се
замислих малко...не ми се вярва просто да са се
загубили бановете, явно просто не са слагани пак. И написах две-три съобщения, които определено не нарушаваха никакви правила. Ден може би след последния пост аз отново имах бан. Зачудих се, но...нямаше какво да направя, като имам бан не мога и модераторите да попитам. Ами сега виждам, че отново имам достъп до форума и ми се иска да знам все пак имам ли разрешение да пиша тук? Да чета...? Реших да попитам преди да пиша,
за да не се получи като последният път да се чудя какво става. Благодаря предварително
за отговора!