http://forum.dog.bg/...80&#entry974970
Г-н Администратор, Уважаеми глобални, главни, средни, малки и въобще всички модератори и отговорни лица... Бихте ли ми обяснили какво е това,
защото все още гледам и не мога да повярвам на очите си???Kакто и да е, аз не съм кой знае колко важна, Ho бихте ли ме посъветвали, как точно да обясня и успокоя, няколкото деца(мои ученички), които видяха тази снимка(пост номер:15285) и ако бъдете така добри да ми кажете и как евентуално да обясня на родителите им,
защо децата им са толкова разстроени?Срам и резил, просто не е истина.А иначе гледам, че не се щадят сили и нерви
за всякакви други нещица и проблеми, Но все пак е и въпрос на поглед, приоритети и протичащ мисловен процес!
Европейци на кукуво лято ще станем или поне ще е след 100-200 години.Какво е това безобразие, каква е таз анархия, каква е тази криво разбрана и необоснована толерираност?
p.с..Моля да се
замислите и да вземете мерки,
защото в моя случай не разбират, какво се пише(и слава на Бога), Ho гледат снимки ...А какво говорим
за децата на всички български потребители?Трудно ми е да опиша(а и едвам се сдържам, да не избухна.. да си призная), колко съм разочарована и погнусена.
Хубав ден на всички, моят със сигурност няма да е.