За администрацията и мода
Публикувано: 28 March 2008 - 02:00 PM

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 28 March 2008 - 02:02 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 March 2008 - 02:04 PM
Цитат
Цитат
пп правилно ли го написа .бая са чудих Jhon или John .все пак съм учил френски не англииски

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 30 March 2008 - 10:06 PM
Имам поредица от предложения, които целят да сведат до минимум неспазването на правилата на дог.бг в раздел "Кучета пазачи на стадата".
По същество:
1. Заключването на раздела и "изчистване" на всички ненужни постове от целият екип от модератори /тъй като отговорността за настоящото "положение" е обща - пада се по тема на модератор, може би и по-малко от тема../.
2. Обединяване на темите "Кучета пазачи на стадата" и "Овчарските кучета на Балканите".
3. Създаване на тема "Овчарски кучета с неясен произход".
4. Копиране и прикрепяне на правилата на дог.бг към самия раздел /въпреки дублирането мисля, че ще е полезно, тъй като повечето потребители-участници, които се вълнуват от кучетата пазачи на стадата нямат възможност или мерак да посещават други раздели на форума на дог.бг/.
5. Отправяне на забележка и предупреждение към Иван Димитров в ролята на модератор на раздела за допуск на системно нарушаване на правилата на дог.бг от участниците във въпросния раздел.
6. Временно назначаване на втори модератор, който да следи и подпомага работата на Димитров /за предпочитане назначеният модератор да е опитен такъв от форумите на дог.бг - например: Фейс, мил, инсулт../.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 30 March 2008 - 11:31 PM
Цитат
Грешката е моя, защото съм много смотана и съм объркала темите, а помислих, че е редактирано и липсва :kisel: :kisel: :samoubiec:
Не си смотана :blink:,всеки греши ;).

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 31 March 2008 - 07:00 AM
предложенията ти не са лишени от смисъл. Само дето всичко това вече е правено многократно и не е довело до резултат, напротив. В този раздел спамът е сякаш въпрос на чест - лично съм се убедила, че чистенето на спам води до нарастването му в геометрична прогресия.
Обликът на един форум се определя от масата на неговите потребители. Нито един, нито 20 модератори, нито 200 правила могат да променят манталитета им.
Колкото до това какви теми да има: hint: това е подфорум ...
ПП: Правилата ги имате подръка вече.
Публикувано: 31 March 2008 - 09:46 PM

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 01 April 2008 - 09:02 AM
Цитат
Тук следва въпрос: Кое е приоритет - Правилата на дог.бг, които всички потребители са длъжни да спазварт, участвайки във форумите му? Или съхранението на "манталитета" на определени кръгове от потребители?
Цитат
С желание всичко се постига.
Благодаря за прикрепяне на правилата. Надявам се и потребители и модератори да си ги припомнят.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 01 April 2008 - 09:56 AM

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 01 April 2008 - 09:59 AM
аз предлагам някои стар модератор да следи работата на сегашните и бъдещите ,никои от тях не е бокчия или каракачанкаджия ,всички са с опит, хора са.обачеее да бъдат анонимни тоест потребитела да незнае кои го редактира
и дръго предлагам мад макс за модератор(помощник),признаите че става ,когато не е афектирана ;D

Публикувано: 01 April 2008 - 10:00 AM
Цитат
Желанието не е липсвало, амбиция да се справим също, но ни се налага и да си изкарваме хляба със занимания, различни от модериране.
мил платения форум ли имаш впредвид?

Публикувано: 01 April 2008 - 10:23 AM
Цитат
Не. Проблемът е клубен.
Обаче глобалните модератори не могат да помогнат за това, което се случва в клубните форуми.
Цитат