За администрацията и мода
Публикувано: 01 January 2009 - 08:20 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 January 2009 - 10:35 PM
Цитат
Ако имаш желание - чети, ще научиш много неща, които ще са ти от полза при отглеждането на твоето куче.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 02 January 2009 - 01:04 AM
Обърнете малко внимание на някой юзърки от подфорум"Хъски".
Посрещат всеки новорегистрирал се На нож,имал смелоста да изкаже мнение обратно на някоя от тях.Нахвърлят се като хиени на мърша.С обидните епитети гледам,че не се срамуват да се обръщат и тук.
Това носи лош имидж и авторитет на сайта ви,който от скоро случайно открих и се радвам,че мога до намеря доста инфо,която ме интересува.
Та виждам,че най-активните вече са сколасалиуспели| да ме изкарат по-черен от дявола.
Радвам се,че постингите ми седят и след като ги прочете,ще се убедите в правотата на думите ми,освен ако те не са побързали да редактират своите.
Ий дечица,към юзърките от "Хъски
Забиването на нож в гърба е типично по български.Плаченето,хуленето,опетняването е също наша българска черта.
Ако има нещо да ми кажете,има "лични съобщения" и на драго сърце ще Ви изслушам.Излагате се така пред много хора,поне да се бяхте жалвали "на уше".
Публикувано: 02 January 2009 - 11:22 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Защото не си си го купила от развъдник за Хъскита,на тук пишещите и защото конкуренцията свали доста ниско цената. ;)
Всъщност това е поредния потребител, намерил форума след като се е сдобил с бебета, целта е ясна. Именно и за това е посрещнат "на нож".
Ето така, Розата, наклюкахме се взаимно. :-

Публикувано: 02 January 2009 - 07:55 PM
Цитат
И според мен е голяма тъпотия ама като няма мод така е. :(

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 02 January 2009 - 08:07 PM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 02 January 2009 - 08:14 PM

Публикувано: 03 January 2009 - 08:26 AM
Публикувано: 03 January 2009 - 10:54 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Защото не си си го купила от развъдник за Хъскита,на тук пишещите и защото уж конкуренцията свали доста ниско цената. ;)
Всъщност това е поредния потребител, намерил форума след като се е сдобил с бебета, целта е ясна. Именно и за това е посрещнат "на нож".
Ето така, Розата, наклюкахме се взаимно. :-
Когато е използван цитат,ако ще и 10 поредни постинги да имам,те са към различни потребители,освен ако нямате по няколко регистрации,за да се явявате като различни потребители.
И какъв ти е проблема на тебе,кога и по какъв повод съм намерил този сайт?
И от къде знаеш,че кучето ми е непородно?
И каква ми е целта,след като съм се сдобил с бебета?Да ги продам чрез Вас ли?
Мога да ги подаря,продавам и не си ти човека,който ще ми каже какво да правя с тях.А цената я определям аз,а не ти.
Къде написах:Хора,заплождайте и си размножавайте кучетата?
Абе Вие в стремежа си да ме накажат,ме изкарахте по-черен от дявола.
Егати българския манталитет извадихте,та с цената на всякакви средства да ме накажат.