За администрацията и мода
Публикувано: 25 January 2009 - 12:33 PM
Публикувано: 25 January 2009 - 10:16 PM
Цитат
Темата е резервирана за "любезни" обръщения кам администрацията.
Дори едно " Глейте си работата, скъпи потребители, сега не мога да го оправя", пак щеше да е по-добре от нищо. Макар че подозирам, че времето за писане на подобен пост е равно на времето, в което проблема ще бъде отстранен.
С две думи: ****************************************** :(

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 January 2009 - 10:02 AM
Цитат
Цитат
Дори едно " Глейте си работата, скъпи потребители, сега не мога да го оправя", пак щеше да е по-добре от нищо. Макар че подозирам, че времето за писане на подобен пост е равно на времето, в което проблема ще бъде отстранен.
С две думи: ****************************************** :(
:palec:

Публикувано: 26 January 2009 - 12:10 PM
Така че много съжалявам ако съм те засегнала с поста си, не е адресиран към теб. И все пак се надявам, да не се отказжеш от модериране, просто не си представям какво ще стане с форума, ако се откажете и вие. :(

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 28 January 2009 - 10:06 AM

Публикувано: 28 January 2009 - 06:11 PM
Цитат
Цитат
Цитат
:palec:
а идва да питай кой да избани ,мил мноо си докачлива бе
модератора ми трие поствое за които невиждам ама никаква причина ,към кого да се обърна ако можете погледанете ако се складират някъде

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 28 January 2009 - 06:32 PM
Ама ми омръзна да съм на работа, искам да си влизам във форума за кеф. Ей ти, например, не мож разбра, че ако някой друг псува не значи, че и ти трябва и влизаш само да се сядеш с някой и най-вече с модератора. А преди като пишеше за кучета ми беше интересен. Сега трябва да седя и да се чудя - да ти слагам ли бан, да не ти ли слагам.
Е, искам това да не е моя работа ;)
Публикувано: 28 January 2009 - 06:47 PM
Цитат
Ама ми омръзна да съм на работа, искам да си влизам във форума за кеф. Ей ти, например, не мож разбра, че ако някой друг псува не значи, че и ти трябва и влизаш само да се сядеш с някой. А преди като пишеше за кучета ми беше интересен. Сега трябва да седя и да се чудя - да ти слагам ли бан, да не ти ли слагам.
Е, искам това да не е моя работа ;)
pp sloji mi ban ,i bez tova ne moga da pisha ,prosia si bana tam de ne mi 'davat "da pisha ,ne se syrdia za banovete

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 28 January 2009 - 07:07 PM
Публикувано: 29 January 2009 - 09:14 AM
Цитат
Дори без телефон, търговийката през ЛС ще си върви!!!
Вчера беше използван бутона информирай модератор, надяваме се днес поне да се позачисти!
Моля и да проверите съмишленичката подкрепяща продажбата на кутретата, дали не пише от същото IP!
Публикувано: 29 January 2009 - 09:27 AM
Публикувано: 29 January 2009 - 02:48 PM

Публикувано: 31 January 2009 - 04:36 PM