За администрацията и мода
Публикувано: 11 March 2009 - 09:39 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 March 2009 - 10:24 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 March 2009 - 05:49 PM
Публикувано: 13 March 2009 - 11:21 AM
Моля, не се "самопредлагайте".
Нормалното отношение изисква да се представите, себе си, кучетата с които се занимавате, от колко време практикувате и какви отзиви има за вас или вашата дейност, да участвате в дискусии, за да има възможност да преценим дали отношението ви е сериозно или сте поредния, използващ форума за собствена реклама
Потребителя е предупреден на лични съобщения и три дни няма да може да публикува мнения.
Публикувано: 18 March 2009 - 11:16 AM
shadow, в Mar 14 2009, 07:08 PM, написа:
Извинявай, не съм видял поста.
Заключени са, защото се използват за реклама. Определени потребители, толериращи определена марка храна умишлено постват и повдигат темите. Формират се групи, които явно се насочват от търговците, изведнъж започват да изникват никове, не писали от много време, задаващи насочващи въпроси. Едната марка, веднага след това друга група се активира за другата марка ... и за да избегна зреещия конфликт, ги заключих.
Търся решение за проблема. От една страна, ми се иска в темите за хранане да са застъпени и натуралното хранене, и храненето с готови храни. Но понеже натуралното хранене не е обект на търговски интереси, въпреки хубавите неща там, там почти не се пише. От друга страна, агресивното налагане на по - по - най - най марка храна дразни и считам за излишно.
Публикувано: 19 March 2009 - 02:04 PM
dog.bg, в Mar 11 2009, 02:12 PM, написа:
Групите се създават от админ панела. Дого групата е група, създадена от мен за феновете на породата и в нея се влиза само с съгласието на всички регистирирани в нея. Пробвам нещо ... искам да разбера как се създават групите, за да мога да създам и последващи потребителски групи - примерно - ветеринарни лекари, развъдчици, фенове на дадена порода - премерно хъски - група, бул - група, шар - пей група ...
Групата може да има собствен форум, достъпен и видим само за нея, повече лични съобщения, повече място за снимки, в бъдеще - надявам се още допълнителни неща.
Но става бавно, в смисъл -опитвам се да оправя това или онова ... снощи търсих откъде да оправя емотиконките, не успях да намеря ... а не може да няма. Търся, чета и така - ще се справя, просто ... време.
Искам да попитам, докъде стигна развитието на тази идея?

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 24 March 2009 - 10:43 AM
tedito, в Mar 24 2009, 07:59 AM, написа:
Групите може да се видят на http://forum.dog.bg/...php?act=Members в падащото меню до "Сортирай", което по подразбиране е със стойност "Всички потребители".

Публикувано: 24 March 2009 - 10:54 AM
dog.bg, в Mar 18 2009, 10:16 AM, написа:
shadow, в Mar 14 2009, 07:08 PM, написа:
Извинявай, не съм видял поста.
Заключени са, защото се използват за реклама. Определени потребители, толериращи определена марка храна умишлено постват и повдигат темите. Формират се групи, които явно се насочват от търговците, изведнъж започват да изникват никове, не писали от много време, задаващи насочващи въпроси. Едната марка, веднага след това друга група се активира за другата марка ... и за да избегна зреещия конфликт, ги заключих.
Търся решение за проблема. От една страна, ми се иска в темите за хранане да са застъпени и натуралното хранене, и храненето с готови храни. Но понеже натуралното хранене не е обект на търговски интереси, въпреки хубавите неща там, там почти не се пише. От друга страна, агресивното налагане на по - по - най - най марка храна дразни и считам за излишно.

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 24 March 2009 - 12:44 PM