За администрацията и мода
Публикувано: 25 April 2009 - 08:20 AM
goldroks, в Apr 24 2009, 02:23 PM, написа:

Да. Идеята му бе да насоча натам новорегистрираните да могат да пишат там определен брой мнения, след което да могат да пишат навсякъде. Но не се получи. Ще бъде премахнат.
Допълнително - някои теми в Породи ще имат собствени подфоруми.
Публикувано: 26 April 2009 - 05:47 PM
И нека търговийката върви

Какво трябва да се случи, за да най-после да се сложи вечен бан на въпросния Махорец??
Публикувано: 26 April 2009 - 06:30 PM
shadow, в Apr 26 2009, 06:47 PM, написа:
И нека търговийката върви

Какво трябва да се случи, за да най-после да се сложи вечен бан на въпросния Махорец??
В темата има модератор. Като админ се опитвам да не се бъркам в работата на модераторите, още повече че форума там е клубен и има двама модератори. Ако те имат проблем, могат да ми пишат - с общо решение на двамата може да бъде отстранен даден потребител, който е активен там или да му бъде ограничен достъпа до форума, като мненията му да минават през модератор.
Публикувано: 28 April 2009 - 03:23 PM
rodegunda, в Apr 28 2009, 04:20 PM, написа:
За мен това е полезна реклама, свързана с тематиката на форума. Така, като в Груминг си показваме сайтове за дрехи, гребени, клетки, така, както има теми за конкретни училища.
Разбира се - решението е на Админ, аз само да споделя мнение.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 April 2009 - 07:37 PM
Публикувано: 30 April 2009 - 02:23 PM
Погледни темата "Съдят шофьор, прегазил умишлено с камиона си спящо бездомно куче". има даже обръщения към вече изчезналото мнение за "безплатна ефтаназия"
Публикувано: 30 April 2009 - 08:17 PM
**БИЖУ**, в Apr 30 2009, 03:17 PM, написа:
vesi792007, в Apr 30 2009, 11:36 AM, написа:
Че какво му е на потребителя не разбирам

Изтрито е.
Изразяваше мнение, че щом кучето е извън двора на приюта и е "пазач", значи е агресивно и с право е убито. После "сподели", че такива безплатно ги евтанизирал.
Изглежда това е 2ра регистрация на един и същ човек - 1вата вероятно е била банната за постоянно.

Публикувано: 30 April 2009 - 08:47 PM
Тутакси 5 човека един през друг го преразказват с точни или неточни цитати. Какъв е бил смисълът да се трие, се питам аз.
И каква толкова цедка ви трябва - този изчезва от първото мнение. Иначе по предложената схема трябваше да му четем поне няколко миловдни мнения в представяне и после да изчезне от първото гадно. Кое е по-добре?
Публикувано: 30 April 2009 - 09:16 PM
Публикувано: 02 May 2009 - 07:01 PM
Мнението ми може да е било малко крайно относно въпросния шофьор, но нали тук се изказват различни мнения, не е казано че всички трябва да са съгласни с тях.
Пък и то беше в защита на горкото животно и на всички други, които всеки може да убие безнаказано, и именно за чувството на безнаказаност у някои хора. Нали уж в този форум сме ЗА защитана на животните - защо се трият мнения в тяхна защита? Не съм обидил никой, освен може би въпросния шофьор, но едва ли има човек тук, който ще седне да се жалва за него.
Най-любезно изпратих лична бележка на потребителя/администратора dog.bg със запитване, но той/тя не благоволи да ми отговори дори.
Затова ще повторя въпроса си тук - защо ми беше изтрито мнението?
Не че много държа на това мнение, но ме притеснява самата практика да се трият мнения без обяснение (за очевидно обидни и не на място мнения - ясно).
Очаквам аргументиран отговор от админа, който го е изтрил, а не нещо от сорта "Щот не ми хареса", "сметнах, че не е за този форум" и т.н.
Публикувано: 02 May 2009 - 07:12 PM
на саморазправа с тях, ако пък и по вестниците се появят няколко снимки
на пребити такива "хора", ефекта ще е още по-голям.
Това е цитат от мнението ви.
Няма да бъдете предупреждавани, нито ще ви бъде разяснявано многократно защо ви е изтрито дадено мнение. Мислете преди да пишете, а докато мислите - не може да провокирате мнения за саморазправа и пребиване на който и да е човек и да давате това за пример.
Публикувано: 02 May 2009 - 07:27 PM
dog.bg, в May 2 2009, 08:12 PM, написа:
на саморазправа с тях, ако пък и по вестниците се появят няколко снимки
на пребити такива "хора", ефекта ще е още по-голям.
Това е цитат от мнението ви.
Няма да бъдете предупреждавани, нито ще ви бъде разяснявано многократно защо ви е изтрито дадено мнение. Мислете преди да пишете, а докато мислите - не може да провокирате мнения за саморазправа и пребиване на който и да е човек и да давате това за пример.
Да, това е част от мението ми, макар извадено от контекста. Основния му замисъл обаче е какво въобще може да се направи, при условие, че закона нито се прилага, нито предлага адекватни санкции.
Ако бяхте оставили мнението, поне щеше да има някаква дискусия по този въпрос. И да - крайно е и то умишлено - така поне ще се включат повече хора с мения, пък дори и да ми кажат че не съм прав, но поне ще се аргументират защо не съм прав и какви са алтернативите според тях.
Както и да е, дискусия не се получи, въпреки всичко смятам, че малко се престаравате - в темите, които се изродиха в спор "за и против евтаназията" напоследък имаше и доста по-крайни мения, съпроводени и с обиди към другите пищещи, които не бяха изтрити (сега вече може и да са - не съм проверявал). Дори и такива мнения не винаги трябва да се трият - по този начин хората тук си съставят мнение кой какъв е какви са му възгледите. Като изтриете тези мнения лишавате другите потребители от правото сами да си съставят мнение, което може да не съвпада точно с това на модератора.