Публикувано: 12 June 2009 - 11:24 AM
Това е от лична поща от предната вечер, когато ми бе изпратено с молба за съдействие в темата.
Не ми е приятно да Ви занимавам, но вижте какво ми се случва за една седмица:
1. Някой реши, че търгувам с кучета, понеже имам линк към "енциклопедия сокай".
2. Пак подобен ме обвини, че правя реклама на "ферма" за кучета.
3. ТРЕТИ, разбрал недоразбрал реши, че съм си купил куче с краста от там и пак СКАНДАЛ !!!
- е нямам такова куче!
4. Влезе в тема "етичен кодекс...." потребител, който е явно е взел за цел на живота си да поправя правописни грешки...Погледнах му постовете, ами не е само в тази тема...
5. Преди малко си гледам из сайта И, ами някой пак писъл, че съм бил нагрубявал, но моля ви, но постовете ми си стоят и никой не казва нищо по темата, а се занимават с мен !
Предполагам, че не трябва да обръщам внимание, но ви моля за съдействие !
А поста му бе провокиран от това - Ще направиш "спасителен отряд" с Чип и Дейл колкото и кучето ти е Дог от Бордо.
Всички сме различнни и странни по своему, това не значи че сме недобри хора. И аз не съм прав, трябваше да го сложа в бана за това което написа, защото е много обидно, но не го направих, защото поиска защита предната вечер, сякаш очаквайки че ще се случи това и аз не си свърших работата, не взех мерки навреме, поради което бана му е за три дни, а не постоянен. Виновен, съжалявам - трябва да се вземат мерки навреме, но не мога да бъда постоянно в форума и да изчитам всички постове на всички, за да предвидя къде и за какво може да има конфликт, въпреки че опитвам да го правя.
Някои бяха повече от скептични. Други се опитваха да говорят по темата.