Dog.bg Форуми : За администрацията и мода

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За администрацията и мода

#841 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 July 2009 - 02:07 PM

http://forum.dog.bg/...mp;#entry656659
User's Signature

#842 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 July 2009 - 02:11 PM

Ха, изпревари ме. Това за пИкинеза много ми хареса :)
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#843 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 13 July 2009 - 10:55 AM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 10 2009, 06:44 PM, написа:

Показване на мнениетоbushkata, в Jul 10 2009, 06:33 PM, написа:

Бъркаш нещата. Точно в тази тема не се споменава нищо за въпросната организация. Иначе същия потребител има и втори акаунт - това трябва да се уточни, с кой акаунт ще пише, защото в правилата си пише, че не може да има два.

Писах. Ще пиша пак, ако не - служебно спирам единия акаунт.

Глобалния мод го няма в момента, като се върне друтата седмица ще обсъдя и с него и няма да правя нищо без да се разберем.

Госпожата продължава да пише от два акаунта. След като е предупредена - това ми се струва нахално. Според правилата, на които тя се опря, за да изиска настоятелно да се изтрие скандална тема - тя няма право на 2 акаунта. Но продължава. Моля, да се прецени как да се процедира.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#844 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 04:02 PM

Ясно, приемам като официална политика на форума, че всички теми, в които присъства думата "бездомно", без оглед на съдържанието, ще се озовават в този раздел (освен тези, които Админ сам по собствена преценка пуска там).
Няма да споря - правих го достаъчно на предишната страница.
Но все пак - жалко.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#845 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 July 2009 - 05:39 PM

ТАЗИ тема стана боза...
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#846 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 15 July 2009 - 09:24 AM

Показване на мнениетоbushkata, в Jul 13 2009, 11:55 AM, написа:

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 10 2009, 06:44 PM, написа:

Показване на мнениетоbushkata, в Jul 10 2009, 06:33 PM, написа:

Бъркаш нещата. Точно в тази тема не се споменава нищо за въпросната организация. Иначе същия потребител има и втори акаунт - това трябва да се уточни, с кой акаунт ще пише, защото в правилата си пише, че не може да има два.

Писах. Ще пиша пак, ако не - служебно спирам единия акаунт.

Глобалния мод го няма в момента, като се върне друтата седмица ще обсъдя и с него и няма да правя нищо без да се разберем.

Госпожата продължава да пише от два акаунта. След като е предупредена - това ми се струва нахално. Според правилата, на които тя се опря, за да изиска настоятелно да се изтрие скандална тема - тя няма право на 2 акаунта. Но продължава. Моля, да се прецени как да се процедира.

Ще бъде добавено в правилата, че никой няма право да регистрира никове с абвеатури на официални институции, организации или клубове и ще важи за всички без изключение.

#847 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 09:45 AM

Показване на мнениетоbushkata, в Jul 13 2009, 05:02 PM, написа:

Ясно, приемам като официална политика на форума, че всички теми, в които присъства думата "бездомно", без оглед на съдържанието, ще се озовават в този раздел (освен тези, които Админ сам по собствена преценка пуска там).
Няма да споря - правих го достаъчно на предишната страница.
Но все пак - жалко.

"Официална" политика няма. Има раздели - Новини и Изолатори и приюти. В случая тази новина бе два дена в Новини, след това я преместих в Изолатори и приюти, защото тя се отнася за това. Ако има желаещ за модератор на раздел Новини - нека да пише. Ако не - ще се справям, доколкото мога и е възможно да има субективна преценка, за което се извинявам предварително - изводи, които някой си прави, мислейки си че мисли нещо не е това, което аз мисля.

Да, жалко е че спорим вместо да уточним кои новини за къде са и защо и всички ли новини трябва да бъдат пускани в раздел Новини, при положение че има обособени раздели за отделни категории.

#848 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 09:46 AM

Показване на мнениетоНорита, в Jul 14 2009, 06:39 PM, написа:

ТАЗИ тема стана боза...

Премахната още вчера.

#849 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 July 2009 - 11:39 AM

А не би ли могло да се създаде като отделен раздел към новините със заглавие, примерно "Новини от улицата" (това е само пример, може и по-добро да се измисли), в който да се пускат точно такива новини, касаещи и бездомни и домашни? Така подобен сорт вести няма да потъват надолу във форума. Дори може би е по-добре "Без дом" да се премести от общия форум, а да отиде като раздел в "Къщата ..." , например. Виждам логичната конструкция на форума и разбирам концепцията, но пък това е сайт не само за кинология или поне превърнал се е в масово четен и ползван от хора, въобще обичащи животните. Мисля, че проявата на по-голяма гъвкавост при систематизирането на темите ще е по-добре като цяло за потребителите. За наше съжаление, за страната ни проблемът с бездомните е значителен и се предполага, че няма да бъде решен с магическа пръчка. Искам да кажа, че темите за бездомните е добре да присъстват на по-челна позиция дори и заради социалния и обществен ефект. Мисля, че повечето потребители не четат всички нови теми или постове, а просто си отиват в техния раздел, освен ако не ги "грабне" нещо в новините. Само предложение. Предполагам има и технически причини, за които не мога да знам, разбира се.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#850 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 12:01 PM

Относно тази структура сме говорили и преди.
Какво значи "клуб дог.бг" аз лично не разбирам, нищо не ми говори. Еле пък като погледна съдържащите се подфоруми.
В Къщата не можело, защото тя е също под "шапката" Кинология. А в Къщата далеч не става дума за конология, там е и Храненето.

Може би Орнитология, Акваристика, Фотофорум, Други животни и Общ - могат да идат най-отдолу. Над тях да е Фелинология - само да не скачат котките - в този форум се пише значително по-малко.
След Български породи кучета надолу да е Веткабинет, полсе да следва Без дом, който да е отделна секция, а не както е сега в Клуб догбг.

Демек: 1. Кинология, 2 Клубни форуми, 3. Бълг. породи, 4. Веткабинет, 5. Без дом, 6. Фелинология, 6. Орнитология, 7, Акваристика, 8. Други животни, после ми идва логично да е Клуб догбг, който да съдържа Фотофорум, Видео и Общ.
User's Signature

#851 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 12:09 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 15 2009, 10:24 AM, написа:

Ще бъде добавено в правилата, че никой няма право да регистрира никове с абвеатури на официални институции, организации или клубове и ще важи за всички без изключение.
Какво е основанието за това?
Ако една организация иска да се включи, не като частно лице, а като организация какво лошо има? Стига да се спазват правилата.
User's Signature

#852 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 12:16 PM

МОЛЯ тази ТЕМА

да се премести в отново Новините
не мсиля, че мястото и е само в изолатори и приюти

Все пак е Новина, че четри лапи рабоят по проек

а не в новини да се появяват само теми
коте с крила.....

#853 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 12:26 PM

Показване на мнениетоbushkata, в Jul 15 2009, 01:09 PM, написа:

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 15 2009, 10:24 AM, написа:

Какво е основанието за това?
Ако една организация иска да се включи, не като частно лице, а като организация какво лошо има? Стига да се спазват правилата.

Ако иска една организация да се включи в форума, то трябва да има решение на УС. Всяка тема, която се пуска или мнение, също да минават през управителния и съвет - така е редно, ако става дума за официална позиция на дадена организация. Не виждам какъв е проблема, ако някой е шеф или какъвто и да е в дадена организация, да си кажва мнението като нормален потребител, а не като организация - то за това е неговото мнение, а не на цялата организация и той не може да дава мнения или становища без да е овластен или упълномощен за това. Не виждам и какъв е проблема някой да влезе, да се регистрира с ник и да разкаже за организацията, в която членува или иска да даде информация за нея.

Ако мислите, че бъркам някъде, кажете. Но такава логика търся.

#854 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 12:28 PM

Показване на мнениетоAnuk, в Jul 15 2009, 01:16 PM, написа:

МОЛЯ тази ТЕМА

коте с крила.....

Преместена е отново в Новини. Въпроса е, че там по често се пускат новини за какво ли не и в един момент тази новина ще отиде някъде назад и да я търси някой, не може да я види. А в изолатори и приюти би била на мястото си, защото се отнася до това, за което е подфорума.

#855 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 12:32 PM

Показване на мнениетоbushkata, в Jul 15 2009, 01:01 PM, написа:

Какво значи "клуб дог.бг" аз лично не разбирам, нищо не ми говори. Еле пък като погледна съдържащите се подфоруми.
В Къщата не можело, защото тя е също под "шапката" Кинология. А в Къщата далеч не става дума за конология, там е и Храненето.

Може би Орнитология, Акваристика, Фотофорум, Други животни и Общ - могат да идат най-отдолу. Над тях да е Фелинология - само да не скачат котките - в този форум се пише значително по-малко.
След Български породи кучета надолу да е Веткабинет, полсе да следва Без дом, който да е отделна секция, а не както е сега в Клуб догбг.

Демек: 1. Кинология, 2 Клубни форуми, 3. Бълг. породи, 4. Веткабинет, 5. Без дом, 6. Фелинология, 6. Орнитология, 7, Акваристика, 8. Други животни, после ми идва логично да е Клуб догбг, който да съдържа Фотофорум, Видео и Общ.

Когато обособих навремето Клуб Дог бг като отделна тема, идеята бе там да си говорим за нас и нашите си неща - кой какво работи, музика, интереси, нещо като форум за хората и техните неща извън кучето. Събрахме пари, засадихме елхички ... това бе идеята на този форум преди време.

Ок за разпределението. Нека и други да дадат мнение все пак, за да могат да се обобщят и да ги пратя на модераторите за последно мнение и няма проблем да се преподреди.

#856 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 12:32 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 15 2009, 01:26 PM, написа:

Ако иска една организация да се включи в форума, то трябва да има решение на УС. Всяка тема, която се пуска или мнение, също да минават през управителния и съвет - така е редно, ако става дума за официална позиция на дадена организация. Не виждам какъв е проблема, ако някой е шеф или какъвто и да е в дадена организация, да си кажва мнението като нормален потребител, а не като организация - то за това е неговото мнение, а не на цялата организация и той не може да дава мнения или становища без да е овластен или упълномощен за това. Не виждам и какъв е проблема някой да влезе, да се регистрира с ник и да разкаже за организацията, в която членува или иска да даде информация за нея.

Ако мислите, че бъркам някъде, кажете. Но такава логика търся.
Мисля, мисля и май си прав. :ba_025:
Ако измисля доводи за обратното - ще пиша :ab_041:
User's Signature

#857 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 12:33 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 15 2009, 01:32 PM, написа:

Когато обособих навремето Клуб Дог бг като отделна тема, идеята бе там да си говорим за нас и нашите си неща - кой какво работи, музика, интереси, нещо като форум за хората и техните неща извън кучето. Събрахме пари, засадихме елхички ... това бе идеята на този форум преди време.

Ок за разпределението. Нека и други да дадат мнение все пак, за да могат да се обобщят и да ги пратя на модераторите за последно мнение и няма проблем да се преподреди.

Да, моля, кажете повече хора мнение за тази подредба, която (за мен) е най-логична.
User's Signature

#858 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 12:43 PM

Лично мнение - вет кабинет трябва да бъде най долу, под всички животни, защото се отнася за всички тях.
Българските породи - то е ужас, то е чудо ... имам предвид Другата България. Вместо Българските породи ще сложа техния форум там, като го развия на подтеми за отделните породи, така всеки ще си има собствен форум. Сега там влизам да търся нещо - колкото и да е учудващо на някой, ползвам и търся много неща из форума, то .. нищо не може да се намери, всичко е в една тема, която е станала прекалено дълга и не се чете.

#859 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 12:51 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 15 2009, 01:28 PM, написа:

Показване на мнениетоAnuk, в Jul 15 2009, 01:16 PM, написа:

МОЛЯ тази ТЕМА

коте с крила.....

Преместена е отново в Новини. Въпроса е, че там по често се пускат новини за какво ли не и в един момент тази новина ще отиде някъде назад и да я търси някой, не може да я види. А в изолатори и приюти би била на мястото си, защото се отнася до това, за което е подфорума.

така е , но от опит занм колко време ми трябваше на мен да видя Без дом

поне да е там докато тече - акцията
аз мога всеки ден да влизам и да пускам по едно изречение докато мине
и после може да се премести в изолаторите

просто си мисля, че повече хора ще го видят в новините

#860 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 12:52 PM

Показване на мнениетоbushkata, в Jul 15 2009, 11:33 AM, написа:

Показване на мнениетоdog.bg, в Jul 15 2009, 01:32 PM, написа:

Да, моля, кажете повече хора мнение за тази подредба, която (за мен) е най-логична.

И на мен ми харесва тази подредба. Сега "Ветеринарен кабинет" малко се губи някакси. Според мен ще е по-добре, ако е по-високо. "Без дом" също. От скоро го забелязах, не бях слизала толкова надолу след "Кинология". Даже въобще нямаше да видя "Без дом", ако някой не беше пуснал тема в "Новини, събития, коментар".
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни