За администрацията и мода
Публикувано: 13 July 2009 - 10:55 AM
dog.bg, в Jul 10 2009, 06:44 PM, написа:
bushkata, в Jul 10 2009, 06:33 PM, написа:
Писах. Ще пиша пак, ако не - служебно спирам единия акаунт.
Глобалния мод го няма в момента, като се върне друтата седмица ще обсъдя и с него и няма да правя нищо без да се разберем.
Госпожата продължава да пише от два акаунта. След като е предупредена - това ми се струва нахално. Според правилата, на които тя се опря, за да изиска настоятелно да се изтрие скандална тема - тя няма право на 2 акаунта. Но продължава. Моля, да се прецени как да се процедира.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 July 2009 - 04:02 PM
Няма да споря - правих го достаъчно на предишната страница.
Но все пак - жалко.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 15 July 2009 - 09:24 AM
bushkata, в Jul 13 2009, 11:55 AM, написа:
dog.bg, в Jul 10 2009, 06:44 PM, написа:
bushkata, в Jul 10 2009, 06:33 PM, написа:
Писах. Ще пиша пак, ако не - служебно спирам единия акаунт.
Глобалния мод го няма в момента, като се върне друтата седмица ще обсъдя и с него и няма да правя нищо без да се разберем.
Госпожата продължава да пише от два акаунта. След като е предупредена - това ми се струва нахално. Според правилата, на които тя се опря, за да изиска настоятелно да се изтрие скандална тема - тя няма право на 2 акаунта. Но продължава. Моля, да се прецени как да се процедира.
Ще бъде добавено в правилата, че никой няма право да регистрира никове с абвеатури на официални институции, организации или клубове и ще важи за всички без изключение.
Публикувано: 15 July 2009 - 09:45 AM
bushkata, в Jul 13 2009, 05:02 PM, написа:
Няма да споря - правих го достаъчно на предишната страница.
Но все пак - жалко.
"Официална" политика няма. Има раздели - Новини и Изолатори и приюти. В случая тази новина бе два дена в Новини, след това я преместих в Изолатори и приюти, защото тя се отнася за това. Ако има желаещ за модератор на раздел Новини - нека да пише. Ако не - ще се справям, доколкото мога и е възможно да има субективна преценка, за което се извинявам предварително - изводи, които някой си прави, мислейки си че мисли нещо не е това, което аз мисля.
Да, жалко е че спорим вместо да уточним кои новини за къде са и защо и всички ли новини трябва да бъдат пускани в раздел Новини, при положение че има обособени раздели за отделни категории.
Публикувано: 15 July 2009 - 11:39 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 15 July 2009 - 12:01 PM
Какво значи "клуб дог.бг" аз лично не разбирам, нищо не ми говори. Еле пък като погледна съдържащите се подфоруми.
В Къщата не можело, защото тя е също под "шапката" Кинология. А в Къщата далеч не става дума за конология, там е и Храненето.
Може би Орнитология, Акваристика, Фотофорум, Други животни и Общ - могат да идат най-отдолу. Над тях да е Фелинология - само да не скачат котките - в този форум се пише значително по-малко.
След Български породи кучета надолу да е Веткабинет, полсе да следва Без дом, който да е отделна секция, а не както е сега в Клуб догбг.
Демек: 1. Кинология, 2 Клубни форуми, 3. Бълг. породи, 4. Веткабинет, 5. Без дом, 6. Фелинология, 6. Орнитология, 7, Акваристика, 8. Други животни, после ми идва логично да е Клуб догбг, който да съдържа Фотофорум, Видео и Общ.

Публикувано: 15 July 2009 - 12:09 PM
dog.bg, в Jul 15 2009, 10:24 AM, написа:
Ако една организация иска да се включи, не като частно лице, а като организация какво лошо има? Стига да се спазват правилата.

Публикувано: 15 July 2009 - 12:26 PM
bushkata, в Jul 15 2009, 01:09 PM, написа:
dog.bg, в Jul 15 2009, 10:24 AM, написа:
Ако една организация иска да се включи, не като частно лице, а като организация какво лошо има? Стига да се спазват правилата.
Ако иска една организация да се включи в форума, то трябва да има решение на УС. Всяка тема, която се пуска или мнение, също да минават през управителния и съвет - така е редно, ако става дума за официална позиция на дадена организация. Не виждам какъв е проблема, ако някой е шеф или какъвто и да е в дадена организация, да си кажва мнението като нормален потребител, а не като организация - то за това е неговото мнение, а не на цялата организация и той не може да дава мнения или становища без да е овластен или упълномощен за това. Не виждам и какъв е проблема някой да влезе, да се регистрира с ник и да разкаже за организацията, в която членува или иска да даде информация за нея.
Ако мислите, че бъркам някъде, кажете. Но такава логика търся.
Публикувано: 15 July 2009 - 12:28 PM
Anuk, в Jul 15 2009, 01:16 PM, написа:
да се премести в отново Новините
не мсиля, че мястото и е само в изолатори и приюти
Все пак е Новина, че четри лапи рабоят по проек
а не в новини да се появяват само теми
коте с крила.....
Преместена е отново в Новини. Въпроса е, че там по често се пускат новини за какво ли не и в един момент тази новина ще отиде някъде назад и да я търси някой, не може да я види. А в изолатори и приюти би била на мястото си, защото се отнася до това, за което е подфорума.
Публикувано: 15 July 2009 - 12:32 PM
bushkata, в Jul 15 2009, 01:01 PM, написа:
Какво значи "клуб дог.бг" аз лично не разбирам, нищо не ми говори. Еле пък като погледна съдържащите се подфоруми.
В Къщата не можело, защото тя е също под "шапката" Кинология. А в Къщата далеч не става дума за конология, там е и Храненето.
Може би Орнитология, Акваристика, Фотофорум, Други животни и Общ - могат да идат най-отдолу. Над тях да е Фелинология - само да не скачат котките - в този форум се пише значително по-малко.
След Български породи кучета надолу да е Веткабинет, полсе да следва Без дом, който да е отделна секция, а не както е сега в Клуб догбг.
Демек: 1. Кинология, 2 Клубни форуми, 3. Бълг. породи, 4. Веткабинет, 5. Без дом, 6. Фелинология, 6. Орнитология, 7, Акваристика, 8. Други животни, после ми идва логично да е Клуб догбг, който да съдържа Фотофорум, Видео и Общ.
Когато обособих навремето Клуб Дог бг като отделна тема, идеята бе там да си говорим за нас и нашите си неща - кой какво работи, музика, интереси, нещо като форум за хората и техните неща извън кучето. Събрахме пари, засадихме елхички ... това бе идеята на този форум преди време.
Ок за разпределението. Нека и други да дадат мнение все пак, за да могат да се обобщят и да ги пратя на модераторите за последно мнение и няма проблем да се преподреди.
Публикувано: 15 July 2009 - 12:32 PM
dog.bg, в Jul 15 2009, 01:26 PM, написа:
Ако мислите, че бъркам някъде, кажете. Но такава логика търся.

Ако измисля доводи за обратното - ще пиша

Публикувано: 15 July 2009 - 12:33 PM
dog.bg, в Jul 15 2009, 01:32 PM, написа:
Когато обособих навремето Клуб Дог бг като отделна тема, идеята бе там да си говорим за нас и нашите си неща - кой какво работи, музика, интереси, нещо като форум за хората и техните неща извън кучето. Събрахме пари, засадихме елхички ... това бе идеята на този форум преди време.
Ок за разпределението. Нека и други да дадат мнение все пак, за да могат да се обобщят и да ги пратя на модераторите за последно мнение и няма проблем да се преподреди.
Да, моля, кажете повече хора мнение за тази подредба, която (за мен) е най-логична.

Публикувано: 15 July 2009 - 12:43 PM
Българските породи - то е ужас, то е чудо ... имам предвид Другата България. Вместо Българските породи ще сложа техния форум там, като го развия на подтеми за отделните породи, така всеки ще си има собствен форум. Сега там влизам да търся нещо - колкото и да е учудващо на някой, ползвам и търся много неща из форума, то .. нищо не може да се намери, всичко е в една тема, която е станала прекалено дълга и не се чете.
Публикувано: 15 July 2009 - 12:51 PM
dog.bg, в Jul 15 2009, 01:28 PM, написа:
Anuk, в Jul 15 2009, 01:16 PM, написа:
да се премести в отново Новините
не мсиля, че мястото и е само в изолатори и приюти
Все пак е Новина, че четри лапи рабоят по проек
а не в новини да се появяват само теми
коте с крила.....
Преместена е отново в Новини. Въпроса е, че там по често се пускат новини за какво ли не и в един момент тази новина ще отиде някъде назад и да я търси някой, не може да я види. А в изолатори и приюти би била на мястото си, защото се отнася до това, за което е подфорума.
така е , но от опит занм колко време ми трябваше на мен да видя Без дом
поне да е там докато тече - акцията
аз мога всеки ден да влизам и да пускам по едно изречение докато мине
и после може да се премести в изолаторите
просто си мисля, че повече хора ще го видят в новините
Публикувано: 15 July 2009 - 12:52 PM
bushkata, в Jul 15 2009, 11:33 AM, написа:
dog.bg, в Jul 15 2009, 01:32 PM, написа:
Да, моля, кажете повече хора мнение за тази подредба, която (за мен) е най-логична.
И на мен ми харесва тази подредба. Сега "Ветеринарен кабинет" малко се губи някакси. Според мен ще е по-добре, ако е по-високо. "Без дом" също. От скоро го забелязах, не бях слизала толкова надолу след "Кинология". Даже въобще нямаше да видя "Без дом", ако някой не беше пуснал тема в "Новини, събития, коментар".