Waikikii, в 06 March 2012 - 11:00 AM, написа:
Чак сега виждам тази полемика, но ще се включа.
grigo009, моля наистина проявете малко търпение и разбиране към новия модератор. Задачата й не е лесна, така че по-добре ако може помогнете с нещо, отколкото да критикувате.
ShiBumi_GirL, като модератор, има определени начени за общуване с потребителите. Нека да не си ти причината за спор, а за по-скоро да го тушираш още в началото.
Засега форумите няма да се затварят и почистват. Това е решението ни за момента, но ако ShiBumi_GirL реши, че е необходимо, ще й съдействам по какъвто и да е начин.
+1
Странно нещо е интернет пространството.Когато прочетох това мнение, се замислих и дори за момент от секундата си помислих, че може би прибързах и наистина е необходимо малко повече търпение(което липсва при мен и си го признавам най откровено ).
Съжалявам Waikikii(разбрах много точно и ясно, какво се опита да кажеш)...Обаче след поредната глупост на Модераторката в стил "подобен род ПОДМЯТАНИЦИ"...няма как да не уточня, че аз не подмятам никога нищо.Казвам си какво мисля и туйто.
Лично да си призная съм пристрастна към темите долу в дъното...Интересувам се от тези кучета и ще продължа да се интересувам, въпреки всичко.Но някои неща, ако трябва да съм честна, много трудно ще ги забравя или игнорирам.В стил свободно публикуване на отрязани глави на кучета и т.н екстри, с които въпросните пишещи там избиват гнусни комплекси.В този смисъл лично мисля, че Shibumi Girl няма необходимите качества да поеме това задължение за което сама се е предложила.Естествено може и да бъркам, но както казах в началото, за мен е много важно нещата да се казват в прав текст и без подмятаници.
Дано има ефект цялата работа, лично ще се извиня публично, ако съм сбъркала в преценката си.
Успех на всички и с пожелание НИКОГА повече в живота ми да не ми се налага да успокоявам невинни деца, които поради моя грешка и недомисленност са станали свидетели на нещо, за което не трябва да има прошка.Под никаква форма.(Визирам отрязаната кучешка глава, която не беше премахната прекалено много часове), та затова съм малко по взискателна и чувствителна на тема имам-нямам време

.
Да вземат малко да се стегнат потребителите от "другата България" и най накрая да проумеят, че някои използувани от тях методи вече са загубили давност и нямат желания ефект...даже напротив.Точно поради тази причина мисля, че е необходима малко по твърда ръка, да се усетят най накрая, а не да си въобразяват, че са много остроумни или оригинални с първосигналните идеи, които могат само да им навредят, отколкото друго, което са си въобразявали в началото на творенето на всеки пост свързан с кучешки боеве и отрязани кучешки глави.
ShiBumi GirL..Гледай там долу да вкараш в ред нещата(ако ти е по възможностите)...остави ротвайлерската майка...