Здравейте, искам да ви попитам как може да се справя с този проблем при кучето ми . В продължение на 5 месеца пробвахме с хапчета (антибиотици, противовъзпалителни), инжекции , билки и нищо и нищо. Болката отшуми за 1-2 дена и пак.От известно време се образува (и подува на моменти) топче на бузата. Взета е проба от тъканта, в следствие на което заключението е " Възпаление на подушна жлеза" . Вече не знам как да процедирам 4 ветеринаря смених , на някои трябва да им се скъса дипломата, 5 месеца, през които периодично се сменяха какви ли не медикаменти и краен резултат няма.Моля за помощ.
Възпаление на подушна жлеза слюнчеста жлеза
Публикувано: 27 January 2016 - 12:38 PM
Пловдив не може да се оплаче от липсата на ветеринарни лекари........дипломата не си я давам,макар,че не съм виждал кучето..Някакви други изследвания назначиха ли колегите?........................като казахте,бузата,смятам,че топчето е разположено на бузата над горните кътници,а там тъкан от подушна жлеза няма.
Публикувано: 06 February 2016 - 07:41 PM
Да се смее ли човек, да плаче ли....
Номерът няма да мине...
Не се интересувате от здраве.
Вие правите Реклама на себе си,и на клиниката в която работите.Кучето има проблем и се възползвате.
И да дойде при вас какво?Ще го излекувате ли?
Кучето е сменило 4 ветеринаря .В продължение на 5 месеца пробвахме с хапчета (антибиотици, противовъзпалителни), инжекции , билки и нищо и нищо.
Ще искате да му направите кръвни изследвания.Ще му биете химия,отделно най-веротно ще препишете антибиотици.
В крайна сметка само ще му вземете парите.
При положение,че нашата медицина не лекува,а само подтиска симптомите?
Добре де,защо не кажете че главния проблем е слаба ИМУННА СИСТЕМА???
Независимо дали е проблемът е – Щитовидна Жлеза/Слюнчена Жлеза/Подушна Жлеза проблемът е имунната система.
При имунните заболявания тялото погрешно реагира срещу своите собствени тъкани, синтезирайки антитела, които преминават в кръвта, за да се преборят с това, което то неправилно е определило като врагове. В действителност те не съществуват, а организмът започва да се бори с тях, сякаш са бактерии. В случая с жлезата едно или няколко антитела се изработват срещу нейните белтъци. Често това се случва, когато имунната система е атакувана от вирус или е подложена на въздействието на някакъв медикамент, към който е чувствителна. В такъв случай тя проявява свръхреакция и изработва антитела не само срещу неприятелите, но и срещу приятелите.
Номерът няма да мине...
Не се интересувате от здраве.
Вие правите Реклама на себе си,и на клиниката в която работите.Кучето има проблем и се възползвате.
Кучето е сменило 4 ветеринаря .В продължение на 5 месеца пробвахме с хапчета (антибиотици, противовъзпалителни), инжекции , билки и нищо и нищо.
Ще искате да му направите кръвни изследвания.Ще му биете химия,отделно най-веротно ще препишете антибиотици.
В крайна сметка само ще му вземете парите.
При положение,че нашата медицина не лекува,а само подтиска симптомите?
Добре де,защо не кажете че главния проблем е слаба ИМУННА СИСТЕМА???
Независимо дали е проблемът е – Щитовидна Жлеза/Слюнчена Жлеза/Подушна Жлеза проблемът е имунната система.
При имунните заболявания тялото погрешно реагира срещу своите собствени тъкани, синтезирайки антитела, които преминават в кръвта, за да се преборят с това, което то неправилно е определило като врагове. В действителност те не съществуват, а организмът започва да се бори с тях, сякаш са бактерии. В случая с жлезата едно или няколко антитела се изработват срещу нейните белтъци. Често това се случва, когато имунната система е атакувана от вирус или е подложена на въздействието на някакъв медикамент, към който е чувствителна. В такъв случай тя проявява свръхреакция и изработва антитела не само срещу неприятелите, но и срещу приятелите.
Публикувано: 08 February 2016 - 07:20 AM
Не просто щях да го прегледам и да се опитам да помогна,като щеше да бъде съвсем безплатно за стопанина,но благодарение на вас,вече няма да бъде.Не мога да поставям диагнози и да назначавам лечение по някакви симптоми написани от собственика,все пак аз съм лекар,а не шарлатанин,докато Вие можете да назначите хапчета за имунната система или коластра,независимо дали животното има болен зъб,разстройство,бъбречна недостатъчност или счупен крак.В крайна сметка според вас за всичко е виновна имунната система,която Вие дори не познавате и не разбирате.
Спрете Вашата тъпа реклама,на някакви продукти,че ми става смешно и жалко.
Не просто щях да го прегледам и да се опитам да помогна,като щеше да бъде съвсем безплатно за стопанина,но благодарение на вас,вече няма да бъде.Не мога да поставям диагнози и да назначавам лечение по някакви симптоми написани от собственика,все пак аз съм лекар,а не шарлатанин,докато Вие можете да назначите хапчета за имунната система или коластра,независимо дали животното има болен зъб,разстройство,бъбречна недостатъчност или счупен крак.В крайна сметка според вас за всичко е виновна имунната система,която Вие дори не познавате и не разбирате.
Спрете Вашата тъпа реклама,на някакви продукти,че ми става смешно и жалко.
Публикувано: 08 February 2016 - 03:10 PM
Това някаква шега лие Докторе?
Закакви шарлатани знахарства и рекмами ми говорите.
Пак ви казвам че става дума за здраве,и вие вместо да се позаинтересувате, ми говорите за реклами.
Още първия път като чухте за АВ Барбаденсис и Коластра започнахте да нападате.Защо ли?
Има хиляди медицински доказани проучвания относно качествата им.Използват се от стотици доктори в медицината.
Четирите стълба на здравето са:
1.Метаболизъм
2.Алкално-киселинен баланс
3.Имунна система
4.Черва
Да точно тези два продукта работят върху тези четири стълба на здравето.
Проблемът с жлезите може да е от хипо и хипер функция.Продължителният дисбаланс води до проблеми и съответно заболявания.
И моля ви сменете фразите (тъпи) защото това е смешно много наистина.
Закакви шарлатани знахарства и рекмами ми говорите.
Пак ви казвам че става дума за здраве,и вие вместо да се позаинтересувате, ми говорите за реклами.
Още първия път като чухте за АВ Барбаденсис и Коластра започнахте да нападате.Защо ли?
Има хиляди медицински доказани проучвания относно качествата им.Използват се от стотици доктори в медицината.
Четирите стълба на здравето са:
1.Метаболизъм
2.Алкално-киселинен баланс
3.Имунна система
4.Черва
Да точно тези два продукта работят върху тези четири стълба на здравето.
Проблемът с жлезите може да е от хипо и хипер функция.Продължителният дисбаланс води до проблеми и съответно заболявания.
И моля ви сменете фразите (тъпи) защото това е смешно много наистина.
Публикувано: 14 March 2016 - 08:29 PM
mercury - казвате че г-на си правил реклама на себе си и клиниката, а вие на продуктите които продавате. ай сиктир. в последствие се оказа злокачествен тумор (което се установи след отстраняването и повторно даване за изследване). Кучето ми си отиде...ще се въздържа от всякакви други коментари относно лекари и прочие. Живи и здрави.
ПП. отново към mercury- докторите се чудеха как е изкарал толкова време на толкова лекарства и в различни дози. ако обичате правете си рекламата другаде.
ПП. отново към mercury- докторите се чудеха как е изкарал толкова време на толкова лекарства и в различни дози. ако обичате правете си рекламата другаде.
Публикувано: 26 March 2016 - 08:17 PM
Писах по-темата за да отвориш да четеш.Какви реклами,какви продажби.
Сам си прави изводите,какво са причинили на кучето ти.
Ай сектир сега отиди и го кажи на тея дето си ходил при тях,не на мен.
За тумора който са ти казали в последствие,чети как се е стигнало до там.
" докторите се чудеха как е изкарал толкова време на толкова лекарства и в различни дози"
Сам си прави изводите,какво са причинили на кучето ти.
Ай сектир сега отиди и го кажи на тея дето си ходил при тях,не на мен.
За тумора който са ти казали в последствие,чети как се е стигнало до там.
" докторите се чудеха как е изкарал толкова време на толкова лекарства и в различни дози"
Страница 1 от 1