Публикувано: 07 November 2009 - 10:13 PM
Вижте, аз не споря. Нямам нервите за подобно нещо. Конкретно аз работя доста за кастрацията в практичен, нормативен и обществен план. Подкрепата ми за кастрацията бе заявена по-горе. Концентрирайте се. Знам, че е готино да се изживяваш като месия, но наистина, попрочетете този форум и ще видите, колко много хора работят активно за кастрацията. Кастрират безстопанствени животни със собствени средства, за да подпомогнат общините, за да има по-голяма ефективност, за да стане по-бързо, пишат петиции, подписки, сменят закони. Знаехте ли за това? Знаехте ли, че в този форум са хората, писали Закона за защита на животните в България? Знаехте ли, че това е един от най-добрите закони на тази тематика в ЕС? Знаете ли каква битка им костваше на тях да не се избиват животните в изолаторите, а само да се кастрират? Знаехте ли за мнението на СЗО? Много лекари участват в тези програми. Знаехте ли за това? Споменавате евтаназията, смятате ли, че е ефективна? В условията на свръхпопулация? Вероятно заради това и реагирах на поста ви. Заради менторския тон, поучителното помахване с пръст и ехидните забележчици, а и заради откровеното непознаване на ситуацията. Знаех, че ще реагирате по този начин, вместо да се поразгледате защо ви се пише това и онова подскочихте, че сте неразбрана и неподкрепена.
Извинявам се, че не съм запозната с темата, която сте пуснала, но не винаги успявам да следя всичко тук. Това което следя са разделите Без дом и Ветеринарен кабинет. Та в кръга на шегата - не искам никой да ме обожествява, а да си върша работата с чисто сърце и утре като се събудя да потъркам ръце "така, сега да видим, какво следва?".

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835