kzl, в 08 September 2010 - 05:55 PM, написа:
Американски булдог
Публикувано: 09 September 2010 - 12:42 PM
Публикувано: 09 September 2010 - 11:08 PM
мн са ви хyбави кyчовците
какви килограми са ?
някои правил ли е измервания на неговия амбулл когато е бил малък ?
за да си имам някаква база на сравнение ...аз моята всеки месец си я меря височина ,кила ,обиколки всичко само дето ZUбите не и меря ?
мн се чyдя какви кила ще стане мойта като порасне
пробвах в стойка да я сложа .....ма нещо не ми се отдава
а и акто се има на предвид че фотографа беше баба ми на 60и късор години

какви килограми са ?
някои правил ли е измервания на неговия амбулл когато е бил малък ?
за да си имам някаква база на сравнение ...аз моята всеки месец си я меря височина ,кила ,обиколки всичко само дето ZUбите не и меря ?
мн се чyдя какви кила ще стане мойта като порасне
пробвах в стойка да я сложа .....ма нещо не ми се отдава
а и акто се има на предвид че фотографа беше баба ми на 60и късор години

Публикувано: 12 September 2010 - 09:19 AM
Здравейте на всички, новите кученца са прекрасни. Аз не съм влизала от доста време и много съм изпуснала. Надчвам се днес по-късно да кача снимки на Апра, тя скоро ще стане на 4год и много се е променила, вече е много по-спокоина и не я дразнят другите женски кучета!!!! А прочетох за килограмите - Апра е 32-34 кг. различно дали мама се е постарала да и угоди повече или не.
Доскоро
Доскоро
Публикувано: 23 September 2010 - 09:49 AM
[quote name='MyDuality' date='21 September 2010 - 09:35 PM' timestamp='1285101044' post='865133']
хей здравейте навити ли сте да си направиме една обща амбулл среща в гр софия ?
единственото което ме очайва е че тази тема май май не е много активна
Моя не търпи мъжкари около себе си :(
хей здравейте навити ли сте да си направиме една обща амбулл среща в гр софия ?
единственото което ме очайва е че тази тема май май не е много активна
Моя не търпи мъжкари около себе си :(
Публикувано: 23 September 2010 - 10:37 AM
еее жалко ...защо не търпи мъжкари ? неst ли го социализирали с мъжкари ?
единственото нещо което от сега не търпи моята е, биещи се кучета веднаGа се хвърля ,яростно и започва със зъби да раздава правосъдие .... също така не позволява да се ръмжи около нея ....
исках да ви попитам , вашите кyческа показвали ли са охранителни качества , и на каква възраст ?
също така лаят ли ?
моята кyчка ,лае само за вннимание ....никога не лае по кучета хора и прочие ... при звънене на вратата, отива до нея но бавно и спокойно с очакване ...
а иначе вечер често е много стъписаNа когато се разхождаме навън , само се услушва , и понякога се върти невротично (но според мен това си е от страх)Какво мислите?
единственото нещо което от сега не търпи моята е, биещи се кучета веднаGа се хвърля ,яростно и започва със зъби да раздава правосъдие .... също така не позволява да се ръмжи около нея ....
исках да ви попитам , вашите кyческа показвали ли са охранителни качества , и на каква възраст ?
също така лаят ли ?
моята кyчка ,лае само за вннимание ....никога не лае по кучета хора и прочие ... при звънене на вратата, отива до нея но бавно и спокойно с очакване ...
а иначе вечер често е много стъписаNа когато се разхождаме навън , само се услушва , и понякога се върти невротично (но според мен това си е от страх)Какво мислите?
Публикувано: 23 September 2010 - 05:05 PM
Моята си лае като чуе асансьора или звънеца. А иначе навън лае някой или нещо само ако се уплаши. Не знам защо изобщо не проявава агресия към кучета които я лаят или се опитват да я нападнат, дърпа се и гледа да избяга от конфликта, а другото куче е няколко пъти по дребно от нея.

Вход

Горе
Цитиране +