Gelov, в 26 October 2010 - 12:49 PM, написа:
Американски булдог
Публикувано: 26 October 2010 - 08:23 PM
Здравейте.Как сте,кучетата как са ?Не помня кога за последно влизах,но обещавам да стана редовна.Ехе Бруно какъв е красавец,още ми седият снимките като малки на декстопа,с братчета и сестричета.Mijat, ти как си,както винаги с уникалните кучета.Поздрави на всички,от нашето семейство.
Публикувано: 27 October 2010 - 11:26 PM
Публикувано: 27 October 2010 - 11:32 PM
Публикувано: 27 October 2010 - 11:35 PM
Кучето ми има губички ... + 3-4 алергии
относно намордника идеята my е да не яде боклуци (поне в моя случеи) а твоя варянт не е удачен иначе и аз ги харесвам тези ... има по-добър варянт специялен за наще идиоти в младост до метрото има един зоомъжазин с много добри нaмордници но са само за големи кучета няма номера като за нас
намордника изглежда като този na моето куче, но тройно по-широк кучето може да си отваря устата и отвън е с черна пластмаса отвътре с мека естествена коя ... кучето може да се прозява даже с него, но нeможе нито да яде боклуци , нито да хапе около 35лв е
относно намордника идеята my е да не яде боклуци (поне в моя случеи) а твоя варянт не е удачен иначе и аз ги харесвам тези ... има по-добър варянт специялен за наще идиоти в младост до метрото има един зоомъжазин с много добри нaмордници но са само за големи кучета няма номера като за нас
намордника изглежда като този na моето куче, но тройно по-широк кучето може да си отваря устата и отвън е с черна пластмаса отвътре с мека естествена коя ... кучето може да се прозява даже с него, но нeможе нито да яде боклуци , нито да хапе около 35лв е
Публикувано: 27 October 2010 - 11:40 PM
Luki i Roi, в 27 October 2010 - 09:29 PM, написа:
Здравейте на всички . Ние гледаме двама братя на по 11 месеца , казват се Лъки и Рой .
Радваме се че има толкова любители на тази порода .
Радваме се че има толкова любители на тази порода .
Майчеее , много са ти пораснали зверчетата , пy -пy да са ти живи и здрави
Публикувано: 27 October 2010 - 11:40 PM
Знам ли,мнения много.Според моя ветеринар този е бил идеален,и мойта ядеше мнoгoоооо болклуци,и редовно беше с разтройство.Но каквото и да и сложа успява да го махне и изяде и разкъса,сега вече спря.Но свирено след като изяде цялата къща,преди време.
Публикувано: 28 October 2010 - 07:12 PM
Моята пък в къщи е пенсионерка , само привечер се разиграва ... не ми е правила много бели, само на една FR изяде токчетата (и то само ги намачка оT Zадната страна (лачени)) и някакви поразии но малки ...
навънка само дивее
аууу да ви споделя нещо :Д:Д:Д:Д:д съпер смешно е моята кyчка като стъпи на пясък , пепLе или нещо насипно откача от радост , подскача , ръмжи играе си
сyпер сладка е :Д
вашите кучета имат ли си откачени страни?
навънка само дивее
аууу да ви споделя нещо :Д:Д:Д:Д:д съпер смешно е моята кyчка като стъпи на пясък , пепLе или нещо насипно откача от радост , подскача , ръмжи играе си
сyпер сладка е :Д
вашите кучета имат ли си откачени страни?

Вход

Горе
Цитиране +