Американски булдог
Публикувано: 21 November 2010 - 12:01 AM
че ми се стрyва мн хърбава, иначе преди това ядеше по 300гр два пъти на ден .
Но за няколко дни , откакто променихме дажбата вече се ошишкваме :Д аз такава я искам ... пък и ние сме мн активни на ден ни се връзват 5 часа разходки ,че и повече ...
вече скачаме адски високо моя приятел е 1.85 висок ,тя my скача до нивото на очите ... а на дължина скача нат 2 метра ... направо сме фyрии
но за жалост, мн рядко се пyскаме от каишката , защото ставаме много непредвидими наскоро
(всички пили хора , напyшени , хилещи се истерично или ръкомахащи ,са мишена)
Публикувано: 21 November 2010 - 03:13 PM
MyDuality, в 20 November 2010 - 11:06 PM, написа:
че ми се стрyва мн хърбава, иначе преди това ядеше по 300гр два пъти на ден .
Но за няколко дни , откакто променихме дажбата вече се ошишкваме :Д аз такава я искам ... пък и ние сме мн активни на ден ни се връзват 5 часа разходки ,че и повече ...
вече скачаме адски високо моя приятел е 1.85 висок ,тя my скача до нивото на очите ... а на дължина скача нат 2 метра ... направо сме фyрии
но за жалост, мн рядко се пyскаме от каишката , защото ставаме много непредвидими наскоро
(всички пили хора , напyшени , хилещи се истерично или ръкомахащи ,са мишена)
оххх тая криза ще ни е*е тва и на нас и на кучовциете ни
Публикувано: 21 November 2010 - 03:19 PM
вчера от изядено 1 кило основна храна (за допълнителната да не говоря, как майка ми не оставя кучето с празна уста) днес изака 2кг :Д:Д:Д:Д:Д
а вчера от ядене и цял ден тичане като разпрана от сътринта чак вечерта сме се прибрали в 11 и тя се нахрани легна и почна да диша толкова тежко все едно е няма такова целулитено чyдовище
един човек като видя кучето и пита каква порода е, аз my казвам ами американски буллдог и той.... ааа то това е дyндаво като английски :Д
Публикувано: 21 November 2010 - 05:33 PM
MyDuality, в 21 November 2010 - 02:24 PM, написа:
вчера от изядено 1 кило основна храна (за допълнителната да не говоря, как майка ми не оставя кучето с празна уста) днес изака 2кг :Д:Д:Д:Д:Д
а вчера от ядене и цял ден тичане като разпрана от сътринта чак вечерта сме се прибрали в 11 и тя се нахрани легна и почна да диша толкова тежко все едно е няма такова целулитено чyдовище
един човек като видя кучето и пита каква порода е, аз my казвам ами американски буллдог и той.... ааа то това е дyндаво като английски :Д
ахахахаха дунда а? :-) и ние сме дундави ама то щото сме малки още :-) Нека тича сладуранката че то малко остана от хубавото време :-) вас поне ви наричат анг булдог нас питбул или стаф или догоаржентино е такива неща :-) ам 2 кг папкане на ден как няма да я напрабисх целолитно чодовище
Публикувано: 21 November 2010 - 06:25 PM
Публикувано: 21 November 2010 - 10:08 PM
Eddie_r_k, в 21 November 2010 - 05:30 PM, написа:
Относно врупросчето ти . Аз мн се ровя за амбулли в бг и се запознавам постоянно с нови хора собственици на моята порода , та до сега за глухо не съм чъла което и мен ме у4ъдва ... единствените ни проблеми са кожните заболявания . Виждала су и доста амбуллчета които са кривогледи ..но то това не е проблем :Д още по идиотско сладки изглеждат .
Публикувано: 21 November 2010 - 10:13 PM
ambull, в 21 November 2010 - 07:18 PM, написа:
визyлно мн прилича на моята кyчка, в самата мycyна и във вратлето :)
дано и моята стане толкова красива
пy пy да е живо и здраво

Вход

Горе
Цитиране +