Dog.bg Форуми : Американски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (101 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски булдог

#1281 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 November 2010 - 05:33 PM

Показване на мнениетоMyDuality, в 21 November 2010 - 02:24 PM, написа:

дмии да но , от 3 дни откакто съм и променила дажбата на 1 кило дневно доста е наедряла и надебеляла :Д
вчера от изядено 1 кило основна храна (за допълнителната да не говоря, как майка ми не оставя кучето с празна уста) днес изака 2кг :Д:Д:Д:Д:Д
а вчера от ядене и цял ден тичане като разпрана от сътринта чак вечерта сме се прибрали в 11 и тя се нахрани легна и почна да диша толкова тежко все едно е няма такова целулитено чyдовище
един човек като видя кучето и пита каква порода е, аз my казвам ами американски буллдог и той.... ааа то това е дyндаво като английски :Д

ахахахаха дунда а? :-) и ние сме дундави ама то щото сме малки още :-) Нека тича сладуранката че то малко остана от хубавото време :-) вас поне ви наричат анг булдог нас питбул или стаф или догоаржентино е такива неща :-) ам 2 кг папкане на ден как няма да я напрабисх целолитно чодовище
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1282 Потребителят е офлайн   Eddie_r_k Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 November 2010 - 06:25 PM

Много хубави снимки има в темата с хубави булдоци -- много харесвам породата. Имам въпрос - понеже основния цвят на АБ е бял ,предполагам ви е ясно че белия цвят носи гена на глухотата и на злобата ( за злобата ясно) някой да е срещал или произвел глухи кученца ??Щото доста Дого аржентино се раждат по рождение глухи( естествено зависи от линиите на развъждане ) дали този проблем съществува и в тази порода? Не търся да обиждам или заяждам , в темата не срещнах нищо по въпроса ( може и да съм пропуснал), и реших да питам хора които са се интересували предполагам.А иначе желая здраве и дълъг живот на кучовците - мноо са готини , здраве и на собствениците :beer:

#1283 Потребителят е офлайн   ambull Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2010 - 08:13 PM

:af_089: :af_089: :af_089: Няколко снимки на великана Крис 61-62см. и около 60кг. Да е жив и здрав и много да радва стопанина си :rc_036:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1284 Потребителят е офлайн   ambull Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2010 - 08:23 PM

Eddie_r_k аз до сега не съм срещал глух американски булдог не казвам, че няма

#1285 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 November 2010 - 10:08 PM

Показване на мнениетоEddie_r_k, в 21 November 2010 - 05:30 PM, написа:

Много хубави снимки има в темата с хубави булдоци -- много харесвам породата. Имам въпрос - понеже основния цвят на АБ е бял ,предполагам ви е ясно че белия цвят носи гена на глухотата и на злобата ( за злобата ясно) някой да е срещал или произвел глухи кученца ??Щото доста Дого аржентино се раждат по рождение глухи( естествено зависи от линиите на развъждане ) дали този проблем съществува и в тази порода? Не търся да обиждам или заяждам , в темата не срещнах нищо по въпроса ( може и да съм пропуснал), и реших да питам хора които са се интересували предполагам.А иначе желая здраве и дълъг живот на кучовците - мноо са готини , здраве и на собствениците :beer:

Относно врупросчето ти . Аз мн се ровя за амбулли в бг и се запознавам постоянно с нови хора собственици на моята порода , та до сега за глухо не съм чъла което и мен ме у4ъдва ... единствените ни проблеми са кожните заболявания . Виждала су и доста амбуллчета които са кривогледи ..но то това не е проблем :Д още по идиотско сладки изглеждат .
User's Signature

Качена снимка

#1286 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 November 2010 - 10:13 PM

Показване на мнениетоambull, в 21 November 2010 - 07:18 PM, написа:

:af_089: :af_089: :af_089: Няколко снимки на великана Крис 61-62см. и около 60кг. Да е жив и здрав и много да радва стопанина си :rc_036:

визyлно мн прилича на моята кyчка, в самата мycyна и във вратлето :)
дано и моята стане толкова красива
пy пy да е живо и здраво
User's Signature

Качена снимка

#1287 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2010 - 02:08 PM

И ние нямаме проблеми със слуха,а и с кожата няма.Незнам мойта е бяла,но не е толко много злобна,мишена е този който се крие в храстите,или зад блок,изскочи ли изневиделица лошо му се пише. :ab_041: :af_089:

#1288 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 November 2010 - 02:27 PM

А ние пък сме глухи само когато ни изнася :-))) ахахахаах
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1289 Потребителят е офлайн   PATSI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2010 - 07:35 PM

Показване на мнениетоGelov, в 21 November 2010 - 01:27 PM, написа:

:-)

Много е хубав, расте като гъба. :ba_025:

#1290 Потребителят е офлайн   hdraganov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2010 - 08:23 PM

Браво на Крис. Страхотно куче става.

#1291 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 November 2010 - 08:59 PM

Ние утре ще се срещаме с учителя , да видиме какво трябва да я правиме мойта ... с нейния характер кръвнишки
User's Signature

Качена снимка

#1292 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 November 2010 - 11:01 PM

Показване на мнениетоMyDuality, в 22 November 2010 - 08:04 PM, написа:

Ние утре ще се срещаме с учителя , да видиме какво трябва да я правиме мойта ... с нейния характер кръвнишки

Защо да е кръвнишки характера и :( ко прави?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1293 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 November 2010 - 02:43 PM

Наскоро е малко зла , но след консултация с учител (кучешки) разбрах, че грешката е била моя ...не сим си мислела и противното ...
просто начина по които съм си играела с нея я е наyчил да реагира по определен начин ... за това гледайте да не си агресирате кучетата от малки ,че после ще ескалира , а за всяко кучешко поведение може да сме виновни единствено ние
User's Signature

Качена снимка

#1294 Потребителят е офлайн   margit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2010 - 11:13 PM

Показване на мнениетоMyDuality, в 23 November 2010 - 01:48 PM, написа:

Наскоро е малко зла , но след консултация с учител (кучешки) разбрах, че грешката е била моя ...не сим си мислела и противното ...
просто начина по които съм си играела с нея я е наyчил да реагира по определен начин ... за това гледайте да не си агресирате кучетата от малки ,че после ще ескалира , а за всяко кучешко поведение може да сме виновни единствено ние

как си си играла с нея?Аз моя много си го тормозя...бием се,хапем се....добър е,знае,че не трябва да ме напада,но в играта си понякога се унася...хапе ме по ушите,защото явно си мисли,че и на мен ми е гадно както на него като го хапна по ушето :D не приемайте грешно думите ми - не го тормозя по никакъв начин,ами напротив - глезлиото в семейството :db_046:

#1295 Потребителят е офлайн   margit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2010 - 11:14 PM

:af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1296 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2010 - 11:16 PM

Показване на мнениетоmargit, в 23 November 2010 - 10:18 PM, написа:

как си си играла с нея?Аз моя много си го тормозя...бием се,хапем се....добър е,знае,че не трябва да ме напада,но в играта си понякога се унася...хапе ме по ушите,защото явно си мисли,че и на мен ми е гадно както на него като го хапна по ушето :D не приемайте грешно думите ми - не го тормозя по никакъв начин,ами напротив - глезлиото в семейството :db_046:

Оххх хнас ни ръмжи като му се карам инръмжи и злобее и хапе каквото му апопдне като не стане неговата,а уж не серот мозим не се бием, ама е много своенравен :(лам ко съм притеснен, че като стане 60 кг какво ще го правя :-)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1297 Потребителят е офлайн   margit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2010 - 11:39 PM

Показване на мнениетоGelov, в 23 November 2010 - 10:21 PM, написа:

Оххх хнас ни ръмжи като му се карам инръмжи и злобее и хапе каквото му апопдне като не стане неговата,а уж не серот мозим не се бием, ама е много своенравен :(лам ко съм притеснен, че като стане 60 кг какво ще го правя :-)

Принципно и Бруно се зъби като го бия сериозно...защото каквото и да си говорим и колкото и жестоко да звучи боя му е майката...никак приятно не ми е като ми изяде новите обувки...и след 3тия път вече знае и обувки не пипа :) но да , злоби се и той и напада като го бия..незнам и аз какво да правя...

#1298 Потребителят е офлайн   Gelov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2010 - 11:44 PM

Показване на мнениетоmargit, в 23 November 2010 - 10:44 PM, написа:

Показване на мнениетоGelov, в 23 November 2010 - 10:21 PM, написа:

Принципно и Бруно се зъби като го бия сериозно...защото каквото и да си говорим и колкото и жестоко да звучи боя му е майката...никак приятно не ми е като ми изяде новите обувки...и след 3тия път вече знае и обувки не пипа :) но да , злоби се и той и напада като го бия..незнам и аз какво да правя...

Ако разбереш каква е правилната тактика кажи преди да ме изяде дзвера като поотрасне още малко ;-0)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1299 Потребителят е офлайн   margit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2010 - 11:46 PM

ама пък си ми е такава душичка иначе...почти никакви проблеми не създава....стиска до край , ако вече не може да издържа си го показва - застава до вратата и се опитва да я отвори...или пък идва при мен и ме гледа влюбено и леко ми скимти :) това разбира се е кошмарно в 4 ч. през нощта , но и си е човешко :wb_052: Спокоен е като цяло,рядко лае...наскоро обаче ( вече е на 1 година и 2 месеца ) се сби..но не се сби с някой с неговите размери , ами с един френски булдог - едвам го отървахме мъника...верно той първо му изръмжа,но Бруно директно се изстреля....та вече по-рядко го пускам в парка,защото не се знае кой пак ще му се озъби...

#1300 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 November 2010 - 11:52 PM

Не бива да позволявате ръмжене , хапането в игра пак не бива да го позволявате . Най добре питайте човек който разбира .
а моята игра с нея беше да и хващам устата и да я стискам и после тя почва да лае и да ръмжи и да се зъби но когато си подам ръката винаги ближе колкото и агресивна да изглежда , но явно тя е възприела тази игра като пример за къмоникиране . На мен даже не си позволява да ми излае (на нашите лае за да ги накара да и дадат храна (това се приема като каране , демек все едно им крещи )).
Като ви изръмжи или ухапе го коригирайте не с шамар а го ударете с 2 пръста във врата (като сизар). Идеята е не да се придизвика болка а да се разсее от действията си, но с добира изшъткаите за да може по-натам само да из6уюткате и да my действате.
Принципно това с пръстите във врата не действа на буллдозите те са леко безчъствени , но всяко куче си има слаа точка,откриите я .

Не приемайте всичко което ви казвам за единствена истина , това са неща които съм гледала и чъвала и прилагала.
:dog:
User's Signature

Качена снимка

• (101 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема