Американски булдог
Публикувано: 05 December 2010 - 07:17 PM
Много хубави снимки, добре сте си изкарали :))) жалко, че не сме по-близо да дойдем и ние. А пък за обличането зимата, миналата година Айра беше на няколко месеца като заваляха снеговете и я облякох няколко пъти, защото се притеснявах да не настине, но няма особен ефект според мен от дрехите, важното е да е постоянно в движение, за да не й е студено.
Публикувано: 05 December 2010 - 07:58 PM
Не,че ми е работа,ама кучовците са големи сладурчета
Публикувано: 08 December 2010 - 10:27 AM
Alipieff, в 07 December 2010 - 09:44 PM, написа:
Нашата стои в краката на предна седалка, от малка я научих само там, вече не се събира..
е как успяхте да я наичите? То и аз искам така, но той се заиграва веднага с еъката ми като превключвам скоростите и от там направо си скача в мен каквото и да правя все тая
Публикувано: 08 December 2010 - 11:00 AM
Мойта вчера видя сметката на повода си , счyпи карабинера на 2 места а хеM беше с удушвач на врата ... и като го счъпи ,гледaI ти да видиш ,gas наляво- надясно немога да я хвана :Д ела тука ,ела тука ... няма бате
излUгах я с 1 пръчка и едвам съм я замъкнала до вкъщи , а карабината така хвръкна че неможах да я намеря ...
и вчера и взех нов карабинер, мн голям и дебел (стоман) да я видиме седга колко е силна :Д:Д:Д:Д:Д
днес ще отида до \"Стената\" да взема 1 катераческо въже 3 метра ... и се надявам да не се налага вече да сменяме поводи , въжета и прочие
излUгах я с 1 пръчка и едвам съм я замъкнала до вкъщи , а карабината така хвръкна че неможах да я намеря ...
и вчера и взех нов карабинер, мн голям и дебел (стоман) да я видиме седга колко е силна :Д:Д:Д:Д:Д
днес ще отида до \"Стената\" да взема 1 катераческо въже 3 метра ... и се надявам да не се налага вече да сменяме поводи , въжета и прочие
Публикувано: 08 December 2010 - 12:29 PM
Деси,видяла ли се в приключение,ние сме така само че като намери поредния изхвърлен кокал.А незнам защо мойта слуша само брат ми,дали щото мене ме е страх да не направи някоя беля,ама той я изкарва без поводи нашийници,ей така пусната и много го слуша.
Публикувано: 08 December 2010 - 12:42 PM
Аз преди гледах като ходя до близкото магазинче да я изкаравм така с нашийник само и пусната слyшаше (даже при комада сядаше и чакаше пред магазина, без да мърда) но започва да става Vсе по-дива и по-дива ... тези дни съм решила да я стягам ,че неможе така ... да видиме кой е по-голям инат ...
това е гадно да ме е страх да я пусна ... така бях с амстаффката не искам и тая да е така ... с тази разлика че амстаффката слyшаше , но види ли куче дори не искаше да го подyши веднага го приемаше като натрапник , плячка и рпочие което трябва да убие ...
Принципно насякуде пише, че амбълите не са агресивни кучета, ма тези наще кой знае с колко питбулла и дого аржентино са смесени :Д то така и характеристиката за амбулл отпада ... за това си е най-добре чиста порода куче ... но ще си сърбам попарата
това е гадно да ме е страх да я пусна ... така бях с амстаффката не искам и тая да е така ... с тази разлика че амстаффката слyшаше , но види ли куче дори не искаше да го подyши веднага го приемаше като натрапник , плячка и рпочие което трябва да убие ...
Принципно насякуде пише, че амбълите не са агресивни кучета, ма тези наще кой знае с колко питбулла и дого аржентино са смесени :Д то така и характеристиката за амбулл отпада ... за това си е най-добре чиста порода куче ... но ще си сърбам попарата
Публикувано: 08 December 2010 - 03:00 PM
Е сега,подробности,кои с кои е мешан.
Аз не я водяна на пазар, мисля че някои ще ми я открадне и ще има убити после.
Те хората бягат от нас,била много зла,само така изглежда,ама как да им го обясня.Пре достатачно е че постоянно пука топките на децата пред блока.
Има хора които наистина мрази,особенно един пощенски служител,ма тои ходи с много смешни обувки и се парзаля , и тя като го чуе че се парзаля и краи,мишена става.
Ние отиваме на разходка с децата.

Вход

Горе
Цитиране +