Американски булдог
Публикувано: 09 December 2010 - 05:34 PM
Ако си сменя зъбите когато играе с разни неща те ще са целите в кръв , ако отвориш устата можеш да видиш дали има по-къси зъбки растящи . В повечето случеи сменякои зъбите си те ги гълтат и е почти невъзможно да ги видиш на земята (въпреки че аз успях да се намеря и запаза 2 зъбчета). Моята на 4 месеца вече почти беше сменила всички.
искаме снимки на кучето , също така кажете от къде го кyпихте ,кои са мама и тати
и се чуствайте поканен/а в нашата грyпа в facebook http://www.facebook....65657234&ref=ts
искаме снимки на кучето , също така кажете от къде го кyпихте ,кои са мама и тати
и се чуствайте поканен/а в нашата грyпа в facebook http://www.facebook....65657234&ref=ts
Публикувано: 09 December 2010 - 10:33 PM
Gelov, в 09 December 2010 - 10:24 AM, написа:
C-suM, в 09 December 2010 - 09:48 AM, написа:
Ако си сигурен, че не е на игра, а се опитва да доминира, обръщаи го по гръб докато е още малък показваи му, кой е шефа.
Ама без бой в краен случай един шамар по дупарата колкото да се стресне :)
Ама без бой в краен случай един шамар по дупарата колкото да се стресне :)
То като го шляпна той иззлобява още повече, но за щастие бързо се кротва :) Благодаря. Ще пробвам с обръщането по гръб макар че той нищо че е на почти 3 месеца хич не е малък :-) големо теленце си ми е
Задължително трябва да знае кой е шефа, аз Марица съм я бил 4-5 пъти с вестник, 5-6 пъти цъм я целил с каишката и с малки камъчета, и един 3 минутен бой с каиша по задника, и смятам че е достатъчно. Смятам че един хубав бой, разбира се без травми и кръв е много полезен, но само един, Марица го изяде малко преди рождения си ден.
Публикувано: 11 December 2010 - 12:43 AM
Публикувано: 11 December 2010 - 04:12 PM
Не знам, какво да я правя вече тая Айра. Остане ли сама вкъщи, обръща всичко и къса каквото й попадне, дори да е разходена преди това, като я остава сама, се изпикава от инат. Някой ако знае как да се оправим с тоя проблем, може да сподели. Благодаря предварително! :)