Американски булдог
Публикувано: 11 December 2010 - 12:43 AM
Публикувано: 11 December 2010 - 04:12 PM
Не знам, какво да я правя вече тая Айра. Остане ли сама вкъщи, обръща всичко и къса каквото й попадне, дори да е разходена преди това, като я остава сама, се изпикава от инат. Някой ако знае как да се оправим с тоя проблем, може да сподели. Благодаря предварително! :)
Публикувано: 12 December 2010 - 12:31 AM
Здравейте :) Искам да си купя книга за възпитание или обучение на кучето. Потърсих в големите книжарници, но има книги индивидуални за 5 породи (които не ме устроиват) и 2 книги, които са предимно за едва ли не анатомията на кучетата, и характеристика на всичките породи, енциклопедии и тн. Искам книга, в която да е обяснено подробно за хигиенните навици, за послушанието, как се постъпва в някой ситуации когато направи беля примерно... и други такива. Моля ако знаете за някоя такава книга да споделите. А може да споделите и някои сайтове с подробна такава информация :))))
Публикувано: 12 December 2010 - 12:02 PM
http://www.book.stor...lot-shvarc.html в тази книга има сравнително полезни съвети. А за разходката аз също се отказвам, че нещо съм настинал, да се настройваме за другата седмица, дано има и сняг.

Вход

Горе
Цитиране +