Американски булдог
Публикувано: 14 January 2013 - 06:02 PM
Ето ни и нас :)
Ролите изпълняват:
1) Американски булдог Айрън
2) Бордоски дог Дилма
Живеят заедно и са голяма банда :)))
Много са ви сладки ам.булчетата!
Е това клипче е страхотно! Държи се като малък и това му придава страхотно очарование!
Ролите изпълняват:
1) Американски булдог Айрън
2) Бордоски дог Дилма
Живеят заедно и са голяма банда :)))
Много са ви сладки ам.булчетата!
Цитат
Бейрут на 1 г и 3 месеца
Публикувано: 19 January 2013 - 10:41 PM
]Привет на всички.Казам се Теди.Имам американски булдог на 3 години.С удоволствие ще ви го покажа но не знам как да кача снимки.Той е от едно кучило с Лъки и Рой.Майка им е от София, потеклото и е по Нико,който за моя вкус и разбирания е близо до идеала ми за ам.бул.,а бащата е от Варна,от развъдник BULLDROW,мисля че се намира в Москва.Той не е м/у живите,убил го е глиган по време на някакъв лов.Лъки и Рой са представени по-напред в темата.Имам доста снимки на тези кучета,а и на тези които не са живи,ще ви ги показвам,само да разбера как се качват.Ще се радвам ако някой помогне със съвет.
Публикувано: 20 January 2013 - 02:53 PM
Teddy BG Тука може да погледнте как се качват снимки.
Ще чакам снимките на амбулчето :)
А ето ги и моите сладуранковци
Нашият амбул Айрън е на 10 месеца. Живеят заедно с Дилма - нашето Бордоско догче, тя е на 2 години :) Те се разбират страхотно и си играят. Дилма даже не е мислила да ревнува като си го взехме :)
Ще чакам снимките на амбулчето :)
А ето ги и моите сладуранковци
Нашият амбул Айрън е на 10 месеца. Живеят заедно с Дилма - нашето Бордоско догче, тя е на 2 години :) Те се разбират страхотно и си играят. Дилма даже не е мислила да ревнува като си го взехме :)
Публикувано: 24 January 2013 - 10:49 PM
В отговор на въпроса на <BARUT>,преди време внесох от Сърбия една кучка ,много хубава според моите разбирания,с уговорката като я окуча да я върна.Беше за Арко,но я пуснах на брат му,който е по-близо до желания от мен тип.На 8-ми този месец,ако всичко е наред очаквам около 8-ми март да има кученца.Също така едно момче от трънско има женска скот тип,и иска да я пусне на моя пес,така че може би скоро ще има доста малки булдоци.Сръбската прилича на тази:Като я снимам ще я кача.доста висока е, 44кг, страхотни челюсти,тичахме с нея около15 километра,не и повлияха изобщо,Лъки,брат му на моя е около 60 кг,мерени пред мен на кантара в лечебницата на автогара Овча Купел.Няма лъжа,няма измама,впечатляващо животно.И то за скот тип.Следващия път ще ви разказвам повече,ище ви покажа снимки на кучета които аз харесвам.
Публикувано: 25 January 2013 - 04:18 AM
Виждам че малко се повтарям в постовете си,извинете ме,от разсеяност е.Ще кача няколко снимки на кучета каквито харесвам и бих желал да имам.По-голямата си част съм ги събирал из нета когато съм ровил за информация.От това което съм прочел в руско- и англоезични форуми и статии на известни развъдчици,резюмето е че булдога е това което може, а не как изглежда.Аз съм напълно съгласен с тази формулировка.И все пак функционално ориентираните кучета(породи),имат общи черти.За да не бъда нападнат от хора с различни от моя вкус предпочитания,ще кажа че обичам всички кучета,в това число и бездомните и безпородните, но просто харесвам някои малко повече.А ето няколко снимки:

Вход

Горе
Цитиране +