Американски булдог
Публикувано: 10 March 2013 - 07:35 PM
Привет.Хубаво е да видя че форума е жив.И снимки на кучета също.АМБУЛ,хубаво е кучето,според мен бащата е Джонсън,а майката хибрид м-у Скот и Джонсън.Хората все по-често предпочитат такива хибриди между двата вида,защото съчетават големината и силата на единия,и динамичността и агресивността на другия.Много ме заинригува майката на твоето куче,подозирам че е в роднинска връзка с моя бандит.Бих желал да науча повече за нея,пиши ми на лични или на тел., номера ми е 0888 955161.Варна е хубав град,служих войник там в далечната88-90г.Събирам инфо за неговите( на Арко) роднини, тяхни поколения,и т.н.т.След малко ще постна снимки на още един негов брат.
Публикувано: 10 July 2013 - 01:24 AM
Здравейте!
Видях, че пишете за две разновидности в породата. Знаете ли в коя част от темата мога да прочета повече подробности за тези разновидности, защото ми стана много интересно. А 90 страници ще ми дадат много зор :)
Видях, че пишете за две разновидности в породата. Знаете ли в коя част от темата мога да прочета повече подробности за тези разновидности, защото ми стана много интересно. А 90 страници ще ми дадат много зор :)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 14 July 2013 - 02:47 PM
yani4ka, в 10 July 2013 - 01:24 AM, написа:
Здравейте!
всъщност са към 10 разновидности :Д
но главните са СКОТ и Джонсън , провери в гугъл да не се занимаваш да четеш тук . В уикипедията като нампишеш американски булдог на англииски излиза историята за 2мата братя и техните виждания и желания за развиване на породата и започват да ги правят различни според техните цели и желание за развитие като характер и визия . Иначе има и алапаха блу блъд булдог това също е вид американски булдог ,но е регистрирано като отделна порода и още видове като вали булдог и прочие . Всеки си има различно виждане за породата едни добавят мастиф ,други боксер трети питбул и прочие .
Публикувано: 14 July 2013 - 04:55 PM
Аз бях потресена, че има 2 вида, но ти направо ме хвърли в шах и мат с тези 10 разновидности. Благодаря ще погледна какво пише в нета :) Алапаха ги знам, но не знаех, че е вид американски булдог. Много интересна работа е с тази порода :)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)