Американски булдог
Публикувано: 30 July 2013 - 09:58 AM
Публикувано: 31 July 2013 - 09:30 PM
Моето примерно е хибридд - староанглииски ,скот ,джонсън ...
За тези които незнаят едно време е имало клуб и развъдник в българия за тази порода, бабатана моята е от там скот , дядои и е староанглииски, майка и микс от бащина страна нямам информация какво чудо се вилнее там ...
И за тези които само са гледали картинки на хубави кучета без да се поинтересуват как са се появили тези кучета, аз съм гледала /чела търсила доста родословия .... откривала съм за 1 куче че се води в едно родословие като (олд таим булдог -староанглииски) и като були тип ...
И ТЪЙ като тази порода не е одобрена от ФСИ а е към някакви други федерации които си правят каквото си искат и правила има на хартия само ... всичко е възможно - няма д апродължавам да обеснявам ,защото не искам да засегна някой ...а някакси винаги ми се получава ....
Публикувано: 31 July 2013 - 09:49 PM

На тяхно място никог анямаше да го снимам и да си го кача в развъдния лист :Д но щом ги влече :Д
Ето така наречените хибриди - микс от много типове -

Ето и друг пример за миксове но с проценти от друга порода -

дог от бордо (френски мастифф)

тук не помня какв апорода имаше (май булмастиф)
А понякога стават и грешки :д

И да завършим позитивно няколко прекрасни за мен екземпляри ;

от този развъдник кучетата никог ане изчезват от десктопа ми
Публикувано: 06 August 2013 - 01:24 PM

Публикувано: 07 August 2013 - 09:00 PM
Публикувано: 10 August 2013 - 07:28 AM
Отттносно пробата на адора на скрит ръкав да ти кажа бих се радвала да я пробваме на изсценирана ситуация (даже ще те черпя) независимо какъв е резултата . Аз не мисля,че тя е върха на хапането ... даже емн далеч от там хахахахаах аз много работни кучета и кучета със спортно хапане не харесвам как хапят относно това съм мн претенциозна и взискателна , просто хапане за мен не е достатъчно . Адора от 1 месец не е правила "хапане" тренировка по една или друга причина . Относно нейното хапане имам мн съмнения ,че би реагирала правилно в "реална' ситуация със или без кафичките , разбира се ,че ще реагира но говорим за правлина реакция щом твърдиш ,че си бил фигурант знаеш за какво говоря (и аз съм давала ръкав ,но тов ане ме прави фигурант) .
И понеже искам работно куче молос съм решила скоро да си взема куче от работна линия .
Относно Киров , не го познавам ,но знам за кого ми говориш , чувала съм това онова....
И нз какво има да те съмнпва,че работя с кучето си ...не е като да е чиудото голямо , това ,че няма снимки кклипове не значи ,че не го правя .... и ако вс еоще се съмняваш мога да те насоча към хора за потвърждение .
Чао за сега от мен аз отивам на Айляк с кучкат аи още 2 булдога . Хубава събота на всички .
Публикувано: 12 August 2013 - 02:17 PM
Нашата красавица се казва Чара и е на 2 месеца(точно днес).
Засега още е малко стресната, но се окопитва. Интересното е че още не съм я чул да лае или джафка. Само скимтеше първоначално, а сега вече проръмжава при игра с топка, когато не може да я хване.
Публикувано: 12 August 2013 - 02:17 PM

wolfpack, в 12 August 2013 - 02:17 PM, написа:
Нашата красавица се казва Чара и е на 2 месеца(точно днес).
Засега още е малко стресната, но се окопитва. Интересното е че още не съм я чул да лае или джафка. Само скимтеше първоначално, а сега вече проръмжава при игра с топка, когато не може да я хване.
Публикувано: 13 August 2013 - 04:10 PM
Teddy BG, в 12 August 2013 - 05:37 PM, написа:
Ами аз взех кученцето от Калипетрово(квартал на Силистра) майката е много хубава ще сложа снимки(малко са лоши за разлика от кучето :))) а баща и е от Русе. Момчето от което взех кучето каза, че бащата е от Словения и имал всичко нужни документи, но не съм се онтересувал повече.