Dog.bg Форуми : Американски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (101 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски булдог

#1821 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 30 July 2013 - 09:58 AM

Ние с Васко си говорихме ,другата седмица той каза ,че ще се разбере с теб за среща на Мала и твоя аз мога да дойда , но нз дали ще мога да взема моя глиган ...а Рафата (мъжквоя на васко) и твоя нз дали ще се спогодят ...попринцип за да се получи добра игра от личен опит казвам е по-добре да са по малък брой кучета ,че иначе се някой ще се скара с някой и ние няма да спрем да крещим постоянно
User's Signature

Качена снимка

#1822 Потребителят е офлайн   hiagain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2013 - 10:01 AM

Да, ние с Васко си говорихме, че Рафата по-добре да не идва, че си падал биткаджия :D Иначе предвижването с тея телета е сложно да :D:D

Иначе ето го и моя красавец :dog:

Качена снимка

#1823 Потребителят е офлайн   BARUT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 July 2013 - 10:58 AM

А къде се събирате?

#1824 Потребителят е офлайн   hiagain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2013 - 11:00 AM

Ами до сега не сме се събирали, тепърва ще се организираме :) Иначе аз живея до южен парк, та в него район се разхождаме

#1825 Потребителят е офлайн   BARUT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 July 2013 - 11:09 AM

Ами и аз живея на 100 метра от южния парк в стрелбище,ако на другите им е удобно ще е супер

#1826 Потребителят е офлайн   andy4 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 July 2013 - 11:49 PM

До хората разбирчи на типовете, айде кажете ми какъв тип е моето куче, че нещо недоусмислям (има го на страница 91). Мерси

#1827 Потребителят е офлайн   BARUT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2013 - 09:52 AM

Без да имам претенции на разбирач,ми изглежда на хибриден като моя.Ма като се вгледам може и да си е чист Джонсън.

#1828 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 July 2013 - 09:30 PM

Без родословие на което пише какъв тип е и какъв тип са родителите му няма звезда която да ти отговори на този въпрос ;)
Моето примерно е хибридд - староанглииски ,скот ,джонсън ...
За тези които незнаят едно време е имало клуб и развъдник в българия за тази порода, бабатана моята е от там скот , дядои и е староанглииски, майка и микс от бащина страна нямам информация какво чудо се вилнее там ...
И за тези които само са гледали картинки на хубави кучета без да се поинтересуват как са се появили тези кучета, аз съм гледала /чела търсила доста родословия .... откривала съм за 1 куче че се води в едно родословие като (олд таим булдог -староанглииски) и като були тип ...
И ТЪЙ като тази порода не е одобрена от ФСИ а е към някакви други федерации които си правят каквото си искат и правила има на хартия само ... всичко е възможно - няма д апродължавам да обеснявам ,защото не искам да засегна някой ...а някакси винаги ми се получава ....
User's Signature

Качена снимка

#1829 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 July 2013 - 09:49 PM

Ето едно куче от развъдник което е под всякаква критика ...
Прикачена снимка
Прикачена снимка

На тяхно място никог анямаше да го снимам и да си го кача в развъдния лист :Д но щом ги влече :Д

Ето така наречените хибриди - микс от много типове -
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Ето и друг пример за миксове но с проценти от друга порода -
Прикачена снимка
Прикачена снимка
дог от бордо (френски мастифф)
Прикачена снимка
тук не помня какв апорода имаше (май булмастиф)

А понякога стават и грешки :д
Прикачена снимка
Прикачена снимка

И да завършим позитивно няколко прекрасни за мен екземпляри ;
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
от този развъдник кучетата никог ане изчезват от десктопа ми
User's Signature

Качена снимка

#1830 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 August 2013 - 01:31 PM

ето какво ви снимах от една енциклопедия за породи кучета на издание труд

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1831 Потребителят е офлайн   BARUT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2013 - 12:03 PM

Някой знае ли откъде мога да купя такъв нагръдник?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1832 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 06 August 2013 - 01:24 PM

ибей :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#1833 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2013 - 09:00 PM

Привет на всички.Прибирам се от почивка и какво да видя - как сте ме нападнали...Но ето,отговарям ви последователно: Blackburn - ако понякога не разбираш нещо,това може и да означава че е твърде сложно за теб.Един съвет - трябва да четеш повече,тогава ще ти е по-ясно кое е глупост и кое не.А да обявиш казаното от друг,за глупост,без да се аргументираш е ниска култура и липса на елементарен усет. Lilted - интелекта на човек се определя от способността му да решава житейски ситуации.Но благодаря ти все пак за мнанието.Сега аз да те питам - какви кучета гледаш?Разбираш ли от американски булдози?Защото аз не само се интересувам от тях,както се изразяваш ти.Аз разбирам от тях.Разликата е голяма.Може би съм един от малкото във форума и изобщо, които са виждали кучета на живо в чужбина(пообиколил съм света).И хубави и лоши( за амбулите говоря)И знам как трябва да изглежда един булдог.И какво трябва да може.Какви са тези въпроси в които предварително определяш правилния и грешния отговор?Ти като някаква по-висша инстанция ли се изживяваш?Какво ще рече - "смяташ ли да си пускаш "песа" на други кучки по метода проба - грешка"?Каква грешка визираш?И за какви оправдания говориш?Много отдавна,още като бях малък,одобрението на другите не ми беше нужно за да направя или не каквото съм решил.Сега,на 42,съвсем.Но да ти отговоря ясно - смятам да правя каквото си искам. MyDuality - Много си малка(спрямо мен),като възраст и капацитет.Какво си се хванала за такова незначително и измислено нещо като цветовете на петната?И то на фона на амбулите в БГ които 99 процента приличат на тапицирани пингвини.Остави другото,но и възможностите са им като на пингвини.Не съм се обидил или засегнал от всички вас,в крайна сметка всеки има право на мнение,но ме дразни това че не сте справедливи,не мерите с едно мерило,или просто толкова си можете.И във форума,и извън него е пълно с много лоши връзки и кучила,но вие "разбирачите"си мълчите.А хората ги правят,дали с цел търговия или просто да пуснат домашния си любимец...Аз не мога нищо да им кажа,важното е че кученцата си намират хора които да ги обичат.Лошото е обаче,че рзвъждането е без никаква цел.И се вадят амбули спрямо които смешния френски или англ.буллдог от съседния вход изглежда като тигър.Казваш че работиш с кучето си.Звучи много професионално,и тук във форума припадат като го четат,но аз лично се съмнявам нещо.Просто така го чувствам.Предлагам ти да го пробвам на реална ситуация,със скрит ръкав както казваш.Когато си готова.Имам всичко каквото трябва.Аз ще бъда фигуранта.Защото на човек когото кучето познава,и го обучава редовно,няма,ама нищо общо с реалната ситуация.Може пък да ме изненадаш.Когато се уволних от казармата '90 год,помагах на Джорж Киров,известен софийски фигурант,който трябва го познава,по настоящем работи в полицията като такъв.А след това за известно време си изкарвах хляба сам,като фигурант.Така че споко,нямаш аматьор на среща.И за да завърша - една снимка на Бакстер,двоен шампион(на двете федерации),живее в Германия,(любимия ми булдог).Виждал съм на живо негов полубрат(от друга майка) във Виена,по-посредствен от него ,страхотен,Представям си Бакстер какъв е...Нещо да кажеш за петната му?Кафяви с черно по края?Или те хората не разбират колкото теб?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1834 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 August 2013 - 07:28 AM

Това куче много добре го знам . И това кафяво с черно ако дори малко ти напомня на онова кафяво с черно за което говорим значи си делтонист.
Отттносно пробата на адора на скрит ръкав да ти кажа бих се радвала да я пробваме на изсценирана ситуация (даже ще те черпя) независимо какъв е резултата . Аз не мисля,че тя е върха на хапането ... даже емн далеч от там хахахахаах аз много работни кучета и кучета със спортно хапане не харесвам как хапят относно това съм мн претенциозна и взискателна , просто хапане за мен не е достатъчно . Адора от 1 месец не е правила "хапане" тренировка по една или друга причина . Относно нейното хапане имам мн съмнения ,че би реагирала правилно в "реална' ситуация със или без кафичките , разбира се ,че ще реагира но говорим за правлина реакция щом твърдиш ,че си бил фигурант знаеш за какво говоря (и аз съм давала ръкав ,но тов ане ме прави фигурант) .
И понеже искам работно куче молос съм решила скоро да си взема куче от работна линия .
Относно Киров , не го познавам ,но знам за кого ми говориш , чувала съм това онова....
И нз какво има да те съмнпва,че работя с кучето си ...не е като да е чиудото голямо , това ,че няма снимки кклипове не значи ,че не го правя .... и ако вс еоще се съмняваш мога да те насоча към хора за потвърждение .

Чао за сега от мен аз отивам на Айляк с кучкат аи още 2 булдога . Хубава събота на всички .
User's Signature

Качена снимка

#1835 Потребителят е офлайн   wolfpack Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 August 2013 - 02:17 PM

Айде да се представя и аз като горд собственик на Американски Булдог.
Нашата красавица се казва Чара и е на 2 месеца(точно днес).
Засега още е малко стресната, но се окопитва. Интересното е че още не съм я чул да лае или джафка. Само скимтеше първоначално, а сега вече проръмжава при игра с топка, когато не може да я хване.

#1836 Потребителят е офлайн   wolfpack Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 August 2013 - 02:17 PM

Прикачена снимка

Показване на мнениетоwolfpack, в 12 August 2013 - 02:17 PM, написа:

Айде да се представя и аз като горд собственик на Американски Булдог.
Нашата красавица се казва Чара и е на 2 месеца(точно днес).
Засега още е малко стресната, но се окопитва. Интересното е че още не съм я чул да лае или джафка. Само скимтеше първоначално, а сега вече проръмжава при игра с топка, когато не може да я хване.

#1837 Потребителят е офлайн   BARUT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2013 - 02:26 PM

Честито да ти е жива и здрава,много е сладка. :ba_025:

#1838 Потребителят е офлайн   Teddy BG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2013 - 05:37 PM

Здравей.От кои кучета е Чара?

#1839 Потребителят е офлайн   wolfpack Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 August 2013 - 04:10 PM

Показване на мнениетоTeddy BG, в 12 August 2013 - 05:37 PM, написа:

Здравей.От кои кучета е Чара?

Ами аз взех кученцето от Калипетрово(квартал на Силистра) майката е много хубава ще сложа снимки(малко са лоши за разлика от кучето :))) а баща и е от Русе. Момчето от което взех кучето каза, че бащата е от Словения и имал всичко нужни документи, но не съм се онтересувал повече.

#1840 Потребителят е офлайн   hiagain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2013 - 04:12 PM

Да ти е жива и здрава! И чакаме още снимки :)

• (101 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни