Американски булдог
Публикувано: 29 September 2008 - 04:19 PM
anny, според мен тези кучета имат нужда от здрава ръка. Не знам как се възпитавате вие, но само с бисквитки няма да се получи. Моята беше много щура като малка и правеше големи поразии. Сега е кротка като агънце и изпълнява всичко, което и се каже. Смея да твърдя, че е изключително умно животно. Има само един проблем - ако някой я нападне... няма спирачки... Иначе проявява търпимост към другите кучета, стига да не са агресивни. Съветвам те да покажеш на твоята красавица кой е шефа! :wub:
Публикувано: 30 September 2008 - 12:30 PM
кучето е готино аз пробвах с един 55 кг ама не стана нещо неможаха много тежък беше,този колко е ?при мен и здрава ръка не помага за нея няма оправия за тфа и не я шляпа спря с белите като ядене на къщата обувки,чехли дрехи стени и кфо ли не.само където още подпиква вутре чат пат.
Публикувано: 01 October 2008 - 02:19 PM
Снимки се качват много лесно - под бялото поле, в което пишеш има един надпис "допълнителни опции". Натискаш го и ще видиш полето, в което пише "прикачи". Натам вече ще се оправиш.
Иначе моята кучка тежи около 30 кг. и е висока 52 см в холката. Според мен е малко малка, но и така си я обичам! :wub:
Иначе моята кучка тежи около 30 кг. и е висока 52 см в холката. Според мен е малко малка, но и така си я обичам! :wub:
Публикувано: 01 October 2008 - 06:34 PM
мерси утре ще кача снимки,е 30 кг е добре ама моята изглежда квадратна,как се справяте с боклуците навън ние сичко ядем с пликчетата даже сека седмица сам при доктора за прахчета за повръщане да изкара боклука дето е яла,денс намери един кокъл с космически размери сигурно от крава едвам го извадих от устата.
Публикувано: 02 October 2008 - 02:14 PM
За щастие ние нямаме такъв проблем. Но си имаме друга слабост - ТОПКИ... Види ли топка - край. Нищо друго не съществува за нея. Дори понякога се опитва да открадне топката от децата на площадката. А като я докопа я унищожава за 30 секунди... ;D

Вход

Горе
Цитиране +