Американски булдог
Публикувано: 01 October 2008 - 02:19 PM
Снимки се качват много лесно - под бялото поле, в което пишеш има един надпис "допълнителни опции". Натискаш го и ще видиш полето, в което пише "прикачи". Натам вече ще се оправиш.
Иначе моята кучка тежи около 30 кг. и е висока 52 см в холката. Според мен е малко малка, но и така си я обичам! :wub:
Иначе моята кучка тежи около 30 кг. и е висока 52 см в холката. Според мен е малко малка, но и така си я обичам! :wub:
Публикувано: 01 October 2008 - 06:34 PM
мерси утре ще кача снимки,е 30 кг е добре ама моята изглежда квадратна,как се справяте с боклуците навън ние сичко ядем с пликчетата даже сека седмица сам при доктора за прахчета за повръщане да изкара боклука дето е яла,денс намери един кокъл с космически размери сигурно от крава едвам го извадих от устата.
Публикувано: 02 October 2008 - 02:14 PM
За щастие ние нямаме такъв проблем. Но си имаме друга слабост - ТОПКИ... Види ли топка - край. Нищо друго не съществува за нея. Дори понякога се опитва да открадне топката от децата на площадката. А като я докопа я унищожава за 30 секунди... ;D
Публикувано: 06 October 2008 - 07:16 PM
ами какво да ти кажа докараха ми я от ямбол,беше ми изненада от мъжо за рождения ден,само сам виждала родителите на снимка красиви и големи мая е същата като маика си бащата голям и едър,не помня имена освен на близки ;D.наистина е много красива в галезията ми я има мн по добре снимана и по малка тя галерия незнам как я направих исках снимки под името ми то цяла галерия стана там има 2 по добри снимки да видиш за каква красота говоря като стоика и сичко.униката е моята принцеска :->) :wub:
Публикувано: 07 October 2008 - 03:20 PM
много е красива, и има същия мил и много умен поглед като на Апра. А твоята красавица как се разбира с другите женски кучета, ние имаме известен проблем с тях, попринцип Апра мен много ме слуша, но като е с наще или сестра ми и ако види женско куче веднаго му показва колко е силна - не ги хапе но ги стресира много. Много е неприятно.. :'(
Публикувано: 07 October 2008 - 04:56 PM
anny, много ти е хубаво кучето! И според мен изобщо не е дебела! :blink:
neli, моята прави така с почти всички кучета. Има си едно-две приятелчета, а останалите са ... врагове. Търпи ги ако са на прилична дистанция, но като се приближат - налита. И ако са кротки не ги хапе - само се засилва и ги удря с гърди. В повечето случаи кучетата политат от удара и офейкват. Рядко се стига до бой (за мое щастие). А захапе ли - няма откачане... :rolleyes: В махалата вече ни е излязло име и повечето стопани гледат да ни избягват... :'(
neli, моята прави така с почти всички кучета. Има си едно-две приятелчета, а останалите са ... врагове. Търпи ги ако са на прилична дистанция, но като се приближат - налита. И ако са кротки не ги хапе - само се засилва и ги удря с гърди. В повечето случаи кучетата политат от удара и офейкват. Рядко се стига до бой (за мое щастие). А захапе ли - няма откачане... :rolleyes: В махалата вече ни е излязло име и повечето стопани гледат да ни избягват... :'(
Публикувано: 07 October 2008 - 07:10 PM
О,в това отношение аз нямам проблем със сички кучета играе като луда е има си 2 3 които хич не обича,но моя проблем е друг по скоро на хора налита и то ако види нещо заплашитело чадър,някои да носи нещо,да вика некои по нея повее от такива неща се плаши или незнам какво точно,а бебето я прави луда и тя нищо обича я явно скача по нея,скубе я за ушите,удря я,хапе кво ли не я прави тя нищо само я ближе и току виж грабне нещо от ръката и зависи какво яде ;D но голямо гонене е вкъщи.А забравих аз имам и коли пак женско с нея се бият за храна доста.
Публикувано: 09 October 2008 - 09:33 AM
проблеми с хората и разни страни шумове нямам, но с женски и малко кученца понякога става направо друго куче - немога да я позная, яко ги тормози. Но вече внимавам много и не и се е случвало да докопа никои от поне 5 месеца. А като ме лаят бездомните пред блока имам чувството че ако я пусна ще ги разкъса, и честно казано много съм горда от факта че ме брани. :angry: :blink:
Публикувано: 09 October 2008 - 01:25 PM
Значи,си щастливка,аз ако разчитам на мая до са да са ме изяли кучетата,маика ми доста я разглези по точно я направи напрао помярка,никав пазач не е.за това малко сажалявам.страхлива си е,а как тегли с каишката направо ужас ще ми счупи ръцете.тя се пуска само вечер да потича през деня не,хората си умират от страх а тя какав лигоч е само ;D