Американски булдог
Публикувано: 12 January 2009 - 08:41 PM
казвам се Антон и сам от град Радомир.И аз имам 4еста да притежавам американски булдог.казжа се АРЕС И Е НА 4 ГОДИНИ.И СЕ ОПИТВАМ ДА МУ НАМЕРЯ МОМИ4Е С КОЕТО ДА САЗДАДЕ ПОКОЛЕНИЕ.АКО НЯКОИ ИМА ЖВНСКА И ИМА ИНТЕРЕС КУМ МОЯ БУЛДОГ ДА ПИ6Е НА ,,pohone@abv.bg" :blink: ;) ;D КУ4ЕТО НА ПРИКА4ЕНИТЕ ФАИЛОВЕ Е МОЯТ КРАСАВЕЦ.
Публикувано: 14 January 2009 - 04:49 PM
moito ku4e go vzeh or grad radomir daje meikata e na prika4enite failove, a ba6tata e ve4e murtav,ina4e be6e velik pes i se kazva6e herkules ot grad sofiq.az ot moq sam vadil kutreta i izkarahme veliki zvereta.drugo kakvo da kaja,osven 4e ve4e e po golqm ot na snimkite i skoro 6te ka4a novi snimki samo da mu naprava za da go vidite v momenta kakuv e.znam samo 4e moje6e po visok da go naprava no dokato be6e malak mnogo go trenirah i ne mu dadoh 6ans da napravi purvo kostna struktura a napravo go raz6irih.no ni6to toi pak si e ku4e v standarta dori e po edar na 6irina.abe ina4e na 6arka se doblijava do po gornoto ku4e.ako ima interes kam nego moje da me namerite na telefon 0899990882. ;) :blink: :P
Публикувано: 14 January 2009 - 06:55 PM
Ей, супер, ако знаете от кога търся да обменям опит. В нета почти няма нищо за тях. Освен това ми писна хората да ме питат дали е питбул или боксер. Да не говорим колко ги е страх от нея. А тя е толкова социална. Умира за пръчки, топки, деца и разбира се бели. Изяде къщата. Новите играчки - максимум 2 часа са читави. Ами тя е от Унгария. В момента тежи 27 кг. и е висока 48 см.:)))))
Публикувано: 14 January 2009 - 09:09 PM
Svima na ovom forumu zelim srecnu novu godinu i bozic,nismo se vec dugo videli i imam par novih slika da stavim na forum mislim da ce vam se svideti ;) :yahoo:.4esnova reci mi molim te ko su roditelji tvoje kujice(whos the parents of your female).Drago mi je da ima slika novih pasa i da se i kod vas u bugarskoj rasa sve vise i vise siri.
REA 5 month 25 kg

ROMUL 13 month 52kg

MISTY on the picture 24 month 40 kg

REA 5 month 25 kg

ROMUL 13 month 52kg

MISTY on the picture 24 month 40 kg

Вход

Горе
Цитиране +