Американски булдог
Публикувано: 30 January 2009 - 12:51 PM
Romul е страхотен! Много ми харесва! :blink: Не знам при вас как е, но аз определено харесвам по-мощните булдоци, въпреки че моята кучка не е от тях. Имам обаче един въпрос - как стоят нещата с работните качества? Дали тази маса не пречи на качества като бързина, издръжливост, повратливост... Питам, защото познавам един такъв сладур - тича 5 мин. и умира. :rolleyes:
anny, имам чувството, че Аманда и Мая са роднини... :wub:
anny, имам чувството, че Аманда и Мая са роднини... :wub:
Публикувано: 30 January 2009 - 01:28 PM
badrosmari здравеи,и добре дошъл в нашето скромно клубче.bagcho ами незнам може и рода да сме.За работни качества немога да кажа нищо щото аз моита не я тренирам,тя и така си има мускул.мая също тича 5 10 мин и се уморява спира почива и пак почва. :blink:
Публикувано: 01 February 2009 - 08:23 PM
разбира се, но първо трябва да има покаже колко е силна и после всичко е наред, но нали знаеш, че не всяко куче ще търпи моята глезла да се доказва, иначе има мн женски с които даже си играе, понякога просто немога да я разбера. Просто когато е с мъжки кучета аз се чувствам мн по спокойна! :rolleyes:
Публикувано: 01 February 2009 - 08:44 PM
Еми какво да се прави,пусти му и характер.Аз съм имала случаи в които Мая пази бебето,немърда от количката,как види някои да се приближава и се озъбва ,викам си кфо му ста на тфа куче,ама то бебето.Сега не ползвам количка,а и тя излиза само сутрин и вечер НЯМА БЕБЕ НЯМА ЗЪБИ. ;D
Публикувано: 02 February 2009 - 10:19 PM
ZNA4I MOQ SU6TO NE MOGA DA GO RAZBERA 6TOTO POPRINCIP KAM JENSKI E DOBUR MA KAM MUJKO KI4E E UTVRATITELEN.AZ POKRAI NEGO DAJE IMAM I OPIT V RAZTARVAVANETO.A PUK OSOBENO S KOZI OVCI I TEM PODOBNI NIKOGA NEMA DA SE RAZVEREME A V NA6IQ GRAD IMA STARI HORA KOITO GLEDAT TEKIVA JIVOTVI I GI KARAT NA PA6A TAM KADETO GO IZVEJDAM I VE4E NQKOLKO PUTI PLA6TAM NE4IQ KOZA ILI OVCA ZARADI NEGO.NO NQMA KAK SE PAK TOVA E BULDOG I TOVA SI MU E GEN V NRAVA. ;) ;) :kuchence: :palec:
Публикувано: 03 February 2009 - 02:44 PM
Здравейте,
Neli_naskova, ако ви е удобно можем някой път да ги пуснем да потичат в Северния парк ;)
Mao, поздрави, много хубави кучета и чудесно си играят:)
Поствам малко снимки на моя песоглавец от лятото-сега е на 2,5г, 55 кг, 60 см в холката-леко строен ;D
Neli_naskova, ако ви е удобно можем някой път да ги пуснем да потичат в Северния парк ;)
Mao, поздрави, много хубави кучета и чудесно си играят:)
Поствам малко снимки на моя песоглавец от лятото-сега е на 2,5г, 55 кг, 60 см в холката-леко строен ;D
Публикувано: 03 February 2009 - 06:42 PM
Mao,sta reci za snimke kad znate i sami-odlicni su :yahoo:,pozdravljam vas i zelim vam sve najbolje.
Badrosmari-lep ti je pas reci nam koje je krvi(pedigree) i jos par podataka o njemu(od kade je,koliko je visok i koliko je tezak)
Pozdrav
www.mijatovickennel.page.tl
Badrosmari-lep ti je pas reci nam koje je krvi(pedigree) i jos par podataka o njemu(od kade je,koliko je visok i koliko je tezak)
Pozdrav
www.mijatovickennel.page.tl

Вход

Горе
Цитиране +