Американски булдог
Публикувано: 19 May 2009 - 07:09 PM
bagcho, в May 16 2009, 07:25 PM, написа:
Моята кучка, също като Сара, мрази да и се противоречи. Налита на бой и ако не я спра навреме става касапница. Тя също гони главата на кучето. Захапва и не пуска. Хората вече ни заобикалят отдалече.
Но ако никой не я закача е много кротка!
Сара е голяма красавица! А Цезар е просто уникален! Много го харесвам!
eto neshto novo i krasivo
Публикувано: 19 May 2009 - 07:11 PM
bagcho, в May 16 2009, 07:25 PM, написа:
Моята кучка, също като Сара, мрази да и се противоречи. Налита на бой и ако не я спра навреме става касапница. Тя също гони главата на кучето. Захапва и не пуска. Хората вече ни заобикалят отдалече.
Но ако никой не я закача е много кротка!
eto neshto novo i krasivo
Прикачени снимки
Публикувано: 20 May 2009 - 07:36 AM
vchera za purvi put vlyazoh v tozi forum.nyakoi po-stari mneniya me nakaraha da se porovya v neta.prez google vlizate v AMERICAN BULLDOG.tam shte otkriete mnogoinformatziya za tazi poroda.ima vsichko .kato se zapochne s istoriyata naporodata ta chak do klubove .ima mnogo snimki .prochetoh ,che v BULGARIA sa mnogo ryadko sreshtani golemite bulldotzi.v EUROPE nay-edrite bulldogs se razvuzhdat v holland.vlezte i shte si namerite vsichko ,koeto vi tryabva.dori ima i hora,koito mogat da vi pomognat s informatziya za otglezhdane i vuzpitanie na malki zvercheta.
Пишете на кирилица, форумът разполага и с кирилизатор!
Мод
Пишете на кирилица, форумът разполага и с кирилизатор!
Мод
Публикувано: 25 May 2009 - 11:40 AM
Аз също съм на път да кастрирам Аманда.
Никак не ми се иска да го правя, но не виждам друг изход. Тя прави много тежка лъжлива бременност след всяко разгонване. А вече е на 5,5 години и не ми се искам да я пускам да ражда. Ако някой има опит в подобна ситуация - с радост приемам съвети!

Вход

Горе
Цитиране +