Американски булдог
Публикувано: 25 May 2009 - 11:40 AM
Аз също съм на път да кастрирам Аманда.
Никак не ми се иска да го правя, но не виждам друг изход. Тя прави много тежка лъжлива бременност след всяко разгонване. А вече е на 5,5 години и не ми се искам да я пускам да ражда. Ако някой има опит в подобна ситуация - с радост приемам съвети!

Публикувано: 27 May 2009 - 09:49 PM
и аз съм за кастриране, така помагате на кучето а и на себе си, няма смисъл да се мъчите, а и най-важното е че кучето има 99% че няма да се разболее от никоя от болестите които имат женските! при мен тези проценти наклониха везните когато реших да кастрирам Апра, сега съжелявам понякога но веднага се сещам каква вероятност щеше да мима да се разболее от рак на матката, на млечните жлези нещо си и т.н. и веднага се успокоявам че несъм направила грешка!
но разбира се това е мое мнение и всеки добре трябва да го обмисли преди да го направи защото после няма връщане назад!!!
поздрави на всички и пускаите снимки да гледаме всички тези прекрасни кучета!!!!!
но разбира се това е мое мнение и всеки добре трябва да го обмисли преди да го направи защото после няма връщане назад!!!
поздрави на всички и пускаите снимки да гледаме всички тези прекрасни кучета!!!!!
Публикувано: 29 May 2009 - 10:41 AM
Аз имам снимка на Цезар,само че ми е на другия комп,а там нямам нет за сега.Мая е 36 кг даже вета ми каза че е ужасно дебела,трябва да свали 6 кг,и малко сме и намалили храната.В Надежда,видях още един ам.булдог само че неможах да стигна човека та да го разпитам
.Иначе от далече изглеждаше доста хубав.Тука има 2 който знам.