Американски булдог
Публикувано: 27 May 2009 - 09:49 PM
и аз съм за кастриране, така помагате на кучето а и на себе си, няма смисъл да се мъчите, а и най-важното е че кучето има 99% че няма да се разболее от никоя от болестите които имат женските! при мен тези проценти наклониха везните когато реших да кастрирам Апра, сега съжелявам понякога но веднага се сещам каква вероятност щеше да мима да се разболее от рак на матката, на млечните жлези нещо си и т.н. и веднага се успокоявам че несъм направила грешка!
но разбира се това е мое мнение и всеки добре трябва да го обмисли преди да го направи защото после няма връщане назад!!!
поздрави на всички и пускаите снимки да гледаме всички тези прекрасни кучета!!!!!
но разбира се това е мое мнение и всеки добре трябва да го обмисли преди да го направи защото после няма връщане назад!!!
поздрави на всички и пускаите снимки да гледаме всички тези прекрасни кучета!!!!!
Публикувано: 29 May 2009 - 10:41 AM
Аз имам снимка на Цезар,само че ми е на другия комп,а там нямам нет за сега.Мая е 36 кг даже вета ми каза че е ужасно дебела,трябва да свали 6 кг,и малко сме и намалили храната.В Надежда,видях още един ам.булдог само че неможах да стигна човека та да го разпитам
.Иначе от далече изглеждаше доста хубав.Тука има 2 който знам.
Публикувано: 04 June 2009 - 11:08 AM
Ами,повече тук маи са в апартамент,спецялно за моята,ми изяде целия апартамент,но не всички са така.Няма да збъркаш,ако си вземеш,това са едни уникални кучета.Не е трудно за отглеждане,но си трябват грижи,храни разходки,много нерви,възпитание (най добре на училище за кучета).Това е порода изискваща повече внимание.Успех в избора.
Публикувано: 04 June 2009 - 08:16 PM
anny, в Jun 4 2009, 12:08 PM, написа:
Ами,повече тук маи са в апартамент,спецялно за моята,ми изяде целия апартамент,но не всички са така.Няма да збъркаш,ако си вземеш,това са едни уникални кучета.Не е трудно за отглеждане,но си трябват грижи,храни разходки,много нерви,възпитание (най добре на училище за кучета).Това е порода изискваща повече внимание.Успех в избора.
Мерси за информацията
Скот ако не се лъжа
Публикувано: 05 June 2009 - 10:50 AM
Ами незнам от къде може да вземеш,но внимаваи защото мелези колко искаш.И не прибързваи с избора подбери внимателно,ходи на място да видиш маиката и бащатата.А цената немога да ти кажа,мойта съм я взела на 700 лв.Амбулл имаше малки,но вече всичките ги е дал отдавна,бяха чудни.

Вход

Горе
Цитиране +