Американски булдог
Публикувано: 06 June 2009 - 08:32 PM
Ами за 600лв. ето това куче и още едно бяло ние си взехме едно и е много добро не прави никакви бели, но вече са на почти 7 месеца.След няколко месеца ще се родят още ако искате изчакайте незнам на каква цена ще бъдат.
Майката е взета от Румъния , а бащата е от Стара Загора дядото е шампион на Русия (с родословие).
Двете са мъжки едното бяло с петно на опашката, а ето го другото
Майката е взета от Румъния , а бащата е от Стара Загора дядото е шампион на Русия (с родословие).
Публикувано: 07 June 2009 - 12:39 PM
_PoLiTyYy_, в Jun 6 2009, 09:32 PM, написа:
Ами за 600лв. ето това куче и още едно бяло ние си взехме едно и е много добро не прави никакви бели, но вече са на почти 7 месеца.След няколко месеца ще се родят още ако искате изчакайте незнам на каква цена ще бъдат.
Публикувано: 11 June 2009 - 09:41 PM
Здравейте , казвам се Стоян и съм от Банкя , зех си американски булдог преди 4 години , за 1ви път виждам тема за тази порода кучета , за6тото не е толкоз разпространена в БГ , ште сложа скоро снимки на кучето , имам само 2 и те са от преди 1-2години , сега е станал като таран
Боже обичам тази порода кучета , толкова нежни и дружелиубни , а иначе с каква физика и готови да се жертват за стопанина! уникални кучета!
а ето снимка оште като малък
Боже обичам тази порода кучета , толкова нежни и дружелиубни , а иначе с каква физика и готови да се жертват за стопанина! уникални кучета!
а ето снимка оште като малък
Публикувано: 12 June 2009 - 02:12 PM
anny, в Jun 12 2009, 11:04 AM, написа:
Здравей Арон,много се радвам че се увеличава броиката на наща порода.Разкажи повече за него,от къде е и т.н.
Кучето го зехме от Б.Слатина, преди 4 години
Ахх момчета търся му женска ама ми е трудно да намеря около София , има 2-3 ама те са му сестри =(
Публикувано: 12 June 2009 - 02:46 PM
qnko_p, в Jun 4 2009, 09:16 PM, написа:
anny, в Jun 4 2009, 12:08 PM, написа:
Ами,повече тук маи са в апартамент,спецялно за моята,ми изяде целия апартамент,но не всички са така.Няма да збъркаш,ако си вземеш,това са едни уникални кучета.Не е трудно за отглеждане,но си трябват грижи,храни разходки,много нерви,възпитание (най добре на училище за кучета).Това е порода изискваща повече внимание.Успех в избора.
Мерси за информацията
Скот ако не се лъжа
Зависи , значи аз моя си го зех от развъдника за 300лв , а в София в Зоо магазин саштите обаче негови сестри , ги продаваха за по 900+ лв >.>
На Джоунсън трудно се намира в БГ , да не кажа че почти няма ... , а Скот , те са малко лудички и им трябват пове4е разходки , на браточ4ед булдока е СКот трябва да го снимам и него
Публикувано: 12 June 2009 - 03:26 PM
mmouse, в Mar 30 2007, 08:54 AM, написа:
Цитат
а бе само на мен ли ми бягат тия кучета от представата за американски булдог?
Ето ви американски булдоци Gargoyle Bulldogs
упс, забравих, че вече май съм го пускала този линк r)
"The 5 foundation breeds used to create my Gargoyle line of
Renascence Bulldogges are...
1) American Bulldog
2) Hermes Bulldogge
3) English Bulldog
4) Bullmastiff
5) Bandogge (Old Family Red Nosed Pitbull/English Mastiff cross
Мисля че човека е създал нов вид булдог , а тези булдоци неса чистокръвни :),(поне така мисля)
опс... малко наспамих темата , sry ;/

Вход

Горе
Цитиране +