Американски булдог
Публикувано: 27 October 2009 - 09:17 AM
относно кил. на ам бул. 30 кл. не е много тези килограми не са опасни за ва6ите ку4ета проблема идва от липсата на движение аз имах женска 52 килограма и ку4ето бе в отли4но здраве но всеки ден тренирах по2 4аса с ку4ето . проблем може да има ку4е което е обездвиж и сърцето е затластяло (то губи еласти4ност) ам бул е с големи мускули и сърцето тласка пове4е кръв ................. затова тренираjte ва6ите ку4ета това е много важно за тази порода . raзходка в парка нееееееееееее достата4но
Публикувано: 27 October 2009 - 02:25 PM
Цитат(g_sidera @ Oct 27 2009, 09:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
относно кил. на ам бул. 30 кл. не е много тези килограми не са опасни за ва6ите ку4ета проблема идва от липсата на движение аз имах женска 52 килограма и ку4ето бе в отли4но здраве но всеки ден тренирах по2 4аса с ку4ето . проблем може да има ку4е което е обездвиж и сърцето е затластяло (то губи еласти4ност) ам бул е с големи мускули и сърцето тласка пове4е кръв ................. затова тренираjte ва6ите ку4ета това е много важно за тази порода . raзходка в парка нееееееееееее достата4но 
и аз съм на съ6тото мнение . не килограмите са важни при на6та порода а кондициата в коиато се намира ку4ето и дали тренира редовно ,или просто се разхожда виало насам натам . пониакога и мен ме хва6тат паранои 4е моиа ку4 е слаб или прекалено тежук, но като знам какви спринтове прави , какув отскок има и 4е дори след по-дълги преходи има желание за о6те игри и ти4ане . правиме су6то и ниакои не6та за разжитието на врата и предната 4аст като циало, но засега съобразено с възрастта
Публикувано: 28 October 2009 - 11:35 AM
Съгласна съм с отговорите,действително на нашата кучка,движението и БЕшЕ малко,от скоро тичам с нея.Та и аз ще сваля малко.ще пусна снимки,да видите колко е нещастна с наморник,ама така се налага,много боклуци яде,многооооо.Всичко,мърша,гълаби умрели,абе ужас,даже и пликчета яде каде е имало нещо.Та с наморника си реших проблема,щото не слуша.
Публикувано: 28 October 2009 - 07:41 PM
Цитат(anny @ Oct 28 2009, 11:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Съгласна съм с отговорите,действително на нашата кучка,движението и БЕшЕ малко,от скоро тичам с нея.Та и аз ще сваля малко.ще пусна снимки,да видите колко е нещастна с наморник,ама така се налага,много боклуци яде,многооооо.Всичко,мърша,гълаби умрели,абе ужас,даже и пликчета яде каде е имало нещо.Та с наморника си реших проблема,щото не слуша.
Публикувано: 29 October 2009 - 07:13 PM
Цитат(anny @ Oct 29 2009, 12:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
При нас е същото,само че,пускам я да играе,тя ходи под блоковете и в тъмното не я виждам,а ако я видя даже си играеме на гоненица,бяга,с боклука в уста.
леле зна4и сте малко по-зле , боби поне не търси целенасо4ено, само ако се натъкне слу4айно. имам въпрос4е към хората от столицата . в княжево има6е бяла ку4ка с много добра крув. незнам дали е жива дори в момента, ако е , сигурно е около 12 годи6на . та знаете ли дали има останало нейно потомство . аз самиа имах кутре от жупросното ку4е преди около 7 години но за съжаление то загина .
Публикувано: 02 November 2009 - 01:31 PM
Цитат(дани @ Oct 31 2009, 09:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Роки 6 год.64кг.син на НИКО яде предимно гранула и няма проблеми с жлезите .НИКО също беше тежко куче и до 11год.не е стъпвал в кабинет освен за ваксинаций.гледат се навън
Данчо здрасти, това е бащата на Морати нали?!????
Публикувано: 03 November 2009 - 08:48 PM
QUOTE (anny @ Nov 2 2009, 12:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ми то и моите кучета ядат гранули само.Ма тогава имахме разстроитсво то за това и жлезата пострада.Mijat пак показваш някакви красоти.
Публикувано: 14 November 2009 - 11:31 PM
Цитат(g_batimov @ Nov 14 2009, 07:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте и аз да се похваля като нов член на клуба и собственик на американски булдог...
Добре дошъл! Разкажи ни за твоето куче - колко е голямо, как се казва..., такива неща!

Вход

Горе
Цитиране +