Интересувам се с каква храна да храня лабрадорчето ми което е на 4м.Уверих се и видях ефекта от препоръчаните от вет.лекар храни.В момента давам на Хилс,но поръчах на Ориджин.Въпросите са ми коя е най-добрата храна за него и дали е необходимо да комбинирам няколко вида,защото е подрастващо?
Нужно ли е да комбинираме храните?
Публикувано: 25 August 2016 - 08:57 PM
Здравейте. Хилс не е лоша храна,но лично според мен ( и не само) Орижен е по - качествена както и Акана.Като пари горе долу са на една цена зависи от къде пазарувате.Няма смисъл да се комбинират храните.Смесват се само ако примерно храните с Хилс и искате да минете към друга марка.Плавно се сменя 4 5 дни за да не получи диария кучето.
Публикувано: 26 August 2016 - 07:47 AM
Като клас и двете се водят висок, но Orijen наистина е по-добра. Индивидуално е за всяко куче, нещо, в което се убедих от личен опит. Моето не иска да яде Taste of the wild и се муси на Orijen, а много харесва Acana i Eukanuba. В момента обаче храня с Eqiuilibrio, тъй като от другите две количеството изпражнения беше огромно. Така че ще си проличи коя му се отразява най-добре с времето.Лично аз храни не смесвам, освен ако не преминавам от една на друга, както пише и по-горе.
Страница 1 от 1